Ők nyerték a Televíziós Újságírók Díját: Itt a teljes lista!

Forrás: TMC -
gála műsorvezető Ördög Nóra Televíziós Újságírók Díja Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Tíz kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán, melyet március 30-án este tartottak a Pesti Vígadóban. 

Az est házigazdája Hajós András volt, a díjakat az elismerést alapító szakmédiumok, a 24.hu, az Epizód magazin, a Hír7, az Index-Comment:com, a Médiapiac, az Origo, a SorozatJunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét munkatársai adták át.

Forrás: TMC

A legjobb női műsorvezetőnek járó díjat Ördög Nóra vehette át, aki tavaly is a kategória győztese volt. "Meglepett az elismerés, mert tavaly is én kaptam a díjat. Nem szeretem visszanézni magam a képernyőn, de annak örülök, hogy a nézők és a kollégák nem így vannak ezzel. Szeretnék még száz évig műsort vezetni" - mondta a műsorvezető.

Forrás: TMC

Sebestyén Balázst a legjobb férfi műsorvezetőként szólították színpadra, aki a díjátadó gálán üzent a TV2-nek. A műsorvezető nem rejtette véka alá a véleményét, melyet a Life.hu-nak is sikerült megörökíteni.

A legjobb színésznő kategória nyertese, Ónodi Eszter a díjátadás idején még színházban játszott és csak az átadó végén, a közös fotózásra ért a Vigadóba. A legjobb színész kategória nyertese Scherer Péter szintén munkából érkeztek a gálára. "Jancsó Miklós egyszer azt mondta nekem, díjat az kap, akinek adnak. Hát ezt most én kaptam. Nem tudom, hogy anyám hitt-e annyira abban, hogy fiú vagyok, mint a sorozat rendezője, hogy ezt a szerepet nekem kell eljátszanom" - emelte ki a színész.

Scherer Péter boldogan vette át a díjat Forrás: TMC

A 2014-ben alapított Televíziós Újságírók Díja mára Magyarország egyik legrangosabb szakmai értékmérőjévé vált. Az elmúlt évekhez hasonlóan tíz szak- és hírmédium szavazata alapján dőlt el, melyek a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményei.

Fehér Balázs végleg otthagyta a Carbonfools csapatát http://www.life.hu/kult/20160330-feher-balazs-nem-lep-fel-tobbet-a-carbonfools-egyuttessel-kozossegi-oldalan-irta.htmlAz énekes a közösségi oldalán jelentette be, hogy a hosszú szabadsága után nem kíván visszatérni a magyar zenekarba. A rajongók szomorúan fogadták a hírt. Kult--9 legendás zenészélet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20160326-9-legendas-zeneszelet-a-filmvasznon-sid-es-nancy-the-doors.htmlHíresek a dalaik révén és rajongók milliói számára fontos az alakjuk, így igazán hálás filmtémát jelentenek – ráadásul a listánkon szereplő zenészek a sorsuk kacskaringóival bőven szolgáltattak drámai alapanyagot is a róluk szóló életrajzi mozikhoz. Összegyűjtöttük a legfontosabbnak tartott és kedvenc filmjeinket a témában. KultNorthfotoItt az új Bridget Jones-film első előzetese - Videó!http://www.life.hu/kult/20160323-bridget-jones-film-elozetes-renee-zellweger-es-colin-firth-oladalan-video.htmlHamarosan láthatjuk, hogyan folytatódnak a világ egyik leghíresebb szinglijének kalandjai. Majdnem minden régi szereplő visszatér a folytatásban! KultOrigoA bundás Jézus meghódította a világothttp://www.life.hu/kult/20160321-sok-rajongoja-van-a-bundas-jezusnak.htmlA turisták óriási érdeklődésére való tekintettel látogatóközpontot nyitottak abban a spanyol kápolnában, ahol négy éve egy idős asszony átfestette a Jézus Krisztust ábrázoló freskót, amely azóta bundás Jézus néven lett világszerte ismert. KultOrigoMegvan Angelina Jolie utódja? Ő lehet az új Tomb Raider-film főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20160322-angelina-jolie-utodja-az-uj-tomb-raider-filmben-daisy-ridley-szineszno-lesz.htmlA legfrissebb hírek szerint nagy a valószínűsége, hogy a Star Wars - Az erő ébredése című filmből megismert Daisy Ridley veszi át a stafétabotot elődjétől, Angelina Jolie-tól. KultOrigoIlyen kreatív WC-jelzéseket még nem láttál - Fotók!http://www.life.hu/kult/20160323-vicces-wc-tablak-igy-jelzik-tobb-helyen-az-illemhelyiseget-kreativ-fotok.htmlKinek ne lenne olyan élménye egy mellékhelyiségről, amikor inkább összeszorította a fogát és visszatartotta a dolgot, mintsem belépett volna? Most nem ezeket a helyeket szeretnénk megmutatni, hanem az ellentettjüket! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.