Will Smith kapja az MTV életműdíját a 25. Movie Awards-on

Forrás: AFP -
színész díj Will Smith MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTV bejelentette az első világsztárokat, akik biztosan jelen lesznek a kasszasiker filmeket és rajongóikat ünneplő MTV Movie Awards 25. jubileumi gáláján. A díjátadón Will Smith-nek is fontos szerep jut, hiszen idén ő kapja az MTV Movie Awards Generáció-díját. 

A díjat korábban olyan színészek vehették át, mint Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Jamie Foxx, Johnny Depp, vagy Reese Witherspoon. Will Smith a modern mozisztárok megtestesítője, aki a Függetlenség Napjával és a Bad Boys-zal szerzett globális ismertséget és népszerűséget.

Forrás: AFP

Smith tizenhétszeres MTV Movie Awards jelölt és ötszörös győztes, többek között kétszer nyerte el a legjobb férfi alakításnak járó Arany Popcornt (2001 - Ali, 2008 Legenda vagyok).

1994-ben ő volt a díjkiosztó házigazdája, amikor a Veszélyes Elemek kapta a legrangosabb, Év Filmjének járó elismerést. A 2016-os MTV Movie Awards házigazdái Dwayne Johnson és Kevin Hart lesznek. A műsort élőben közvetíti az MTV április 11.-én hajnalban, 01:30-tól.

Rajongók, figyelem! Magyarországra jön Bryan Adamshttp://www.life.hu/kult/20160404-bryan-adams-oktoberben-hazankba-latogat-kanada-egyik-legismertebb-arca.htmlKanada egyik legismertebb arca, Bryan Adams október 9-én Budapesten koncertezik. A GET UP TOUR elnevezésű koncertkörút február 11-én indult New York-ban. Kult--A Saul fia lenyomta a Star Wars 7-ethttp://www.life.hu/kult/20160401-tobben-veszik-a-saul-fiat-mint-a-star-wars-7-et.htmlAz Oscar-díjas alkotás, A Saul fia április közepétől kapható DVD-n és Blu-Rayen, de már most vezeti az egyik legnépszerűbb online bolt, az X-Press toplisátját, ezzel beelőzve többek között Az éhezők viadala záró epizódját, és a Star Wars hetedik részét is. KultOrigoMost kiderül, milyen napokig egy sziklafalon élni, enni, aludnihttp://www.life.hu/kult/20160331-most-kiderul-milyen-napokig-egy-sziklafalon-elni-a-vallalkozo-szellemu-sziklamaszo-lanyok.htmlLélegzetelállító teljesítmények, acélos izmok, fantasztikus csajok, akik meghódítják a legbrutálisabb sziklafalakat. Kult--Majdnem kutya lett a Büdös macskából a Jóbarátokbanhttp://www.life.hu/kult/20160331-a-jobaratok-budos-macskaja-kutya-lett-volna-a-keszitok-most-vallottak.htmlA Jóbarátokban elhangzó Büdös macska a tévétörténet ikonikus dala, más lett volna azonban, ha a szövegíró eredeti elképzelése valósul meg. KultOrigoKiszáradt a Duna: Elképesztő videó! http://www.life.hu/kult/20160331-elkepeszto-filmet-forgattak-arrol-ha-a-duna-kiszaradna-diplomafilmnek-keszult-teaser.htmlKépzeljük el, hogy egyik reggel arra ébredünk, hogy eltűnt a Duna. A helyén csak egy száraz meder található, tele a múltat idéző tárgyakkal, emlékekkel. Meddig maradna élhető a város? Az erről szóló, diplomafilmnek készült teaser mától megtekinthető. KultOrigo9 legendás zenészélet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20160326-9-legendas-zeneszelet-a-filmvasznon-sid-es-nancy-the-doors.htmlHíresek a dalaik révén és rajongók milliói számára fontos az alakjuk, így igazán hálás filmtémát jelentenek – ráadásul a listánkon szereplő zenészek a sorsuk kacskaringóival bőven szolgáltattak drámai alapanyagot is a róluk szóló életrajzi mozikhoz. Összegyűjtöttük a legfontosabbnak tartott és kedvenc filmjeinket a témában. KultNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.