Piros Ildikó színésznővel forgatott klipet Ákos

Fotó: Bielik István - Origo -
Ákos Piros Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ákos legújabb, Ugyanúgy című klipjében láthatjuk Piros Ildikót. A színésznő számára nem volt kérdés, hogy igent mondjon-e a felkérésre. 

"Ismerem Ákos zenei munkásságát, szeretem a dalszövegeit és a zenéit is. Ezért amikor felkerestek, azonnal igent mondtam, hiszen megtiszteltetésnek éreztem, hogy a mai generáció is nyitott az efféle közös munkára. Kicsit én is kiléptem a komfortzónámból, és nagyon örülök, hogy egy ilyen színvonalas alkotásban szerepelhettem" - nyilatkozta a színésznő.

"Nem vagyok nagy technikai zseni, így én is a megjelenés után tudtam csak megnézni a videót, de szerencsére a fiaim is felhívtak, és gratuláltak a generációk találkozásához" - mondta a Borsnak Ildikó. A napilap a klip ötletéről szerette volna Ákost is megkérdezni, de a zenész nem kívánt nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.