Véletlen túladagolás okozta Tom Petty halálát

halottkém halál Tom Petty túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Los Angeles megyei halottkémi hivatal nyilvánosságra hozta az októberben elhunyt világhírű zenész, Tom Petty halálának okát.

A halottkém megállapította, hogy Petty halálát véletlen gyógyszertúladagolás okozta. A hírt a zenész családja tette közzé az tompetty.com oldalon. A közelmény szerint a zenész szervezetében annak a fájdalomcsillapítónak a maradványai voltak, amit a csípőjére szedett, de találtak opioidokat és antidepresszánsokat is. A túl sok gyógyszer szívrohamot okozott nála.

Tom Petty halálát véletlen gyógyszertúladagolás okozta Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jeff Kravitz


Petty-re malibui otthonában találták ra. A pulzusa még kitapintható volt, de a kórházba szállítása után meghalt.

Gyász: legyőzte a betegség a fiatal rappert, Fredo Santanáthttp://www.life.hu/kult/20180121-meghalt-a-fiatal-rappert-fredo-santanat.htmlAz amerikai rapper, Fredo Santana Los Angeles-i otthonában hunyt el. 27 éves volt.KultThinkstockKiakadtak A Dal nézői: nem tudnak szavazni kedvencükrehttp://www.life.hu/kult/20180120-kiakadtak-a-dal-nezoi-nem-tudnak-szavazni-kedvencukre.htmlHiába szeretnének, sokan nem tudnak szavazni A Dal című műsorban kedvencükre. A nézők a műsor Facebook-oldalán nehezményezik, hogy nem működik az applikáció. KultOrigoMeghalt Bradford Dillman amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20180120-meghalt-bradford-dillman-amerikai-szines.html87 éves korában tüdőgyulladásban meghalt Bradford Dillman. A színész összesen 140 filmben és sorozatban szerepelt, az In Love and War-ban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjjal is jutalmazták 1959-ben.Kult--Nehéz helyzet alakult ki a Madách Színházban Ladinek Judit betegsége miatthttp://www.life.hu/kult/20180120-nehez-helyzet-alakult-ki-a-madach-szinhazban-ladinek-judit-betegsege-miat.htmlLadinek Judit lebetegedett, ezért nem tudott színpadra állni pénteken este. Kolléganője, váltótársa Polyák Lilla pedig éppen külföldön turnézott az Operettszínházzal. Sokáig kérdéses volt az előadás sorsa, de Lilla Luxemburgból hazautazott, hogy színpadra álljon. Kult--Nagyszabású koncerttel emlékeznek meg Fábián Julirólhttp://www.life.hu/kult/20180120-nagyszabasu-koncerttel-emlekeznek-meg-fabian-julirol-palyatarsai.htmlMindenkit megrendített a 37 éves Fábián Juli halála. Az énekesnőt hangja, életvidámsága, küzdeni tudása miatt imádta a közönsége és zenésztársai is, akik most emlékkoncertre készülnek. KultOrigoJé, ez a Gary Oldman volt? Minden idők legnagyobb színészi átalakulásaihttp://www.life.hu/kult/20180118-minden-idok-legnagyobb-szineszi-atalakulasai.htmlJanuár 18-ától játsszák a hazai mozik A legsötétebb óra című filmet, aminek középpontjában Winston Churchill második világháborús, történelemfordító tettei állnak. Churchill szerepében pedig Gary Oldman látható – pontosabban nem látható, hisz gyakorlatilag felismerhetetlen a maszkmesteri és színészi bravúrnak köszönhetően. A szenzációs alakítás kiváló apropót szolgáltatott, hogy listára gyűjtsük a filmtörténet hasonló nevezetes eseteit. Kult--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.