Will Smith budapesti koncertjére 150 országban fognak tombolni

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Ország tortája Vastag Csaba színész koncert Budapest Will Smith énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki számára sem titok, hogy Will Smith múlt heti budapesti koncertje fergetegesre sikeredett. Sok ezren követték az énekes produkcióját élőben a Bazilika előtt, valamint kivetítőkről az Erzsébet téren. Annak sem kell azonban csüggedni, aki nem lehetett ott a koncerten, ugyanis pár nap múlva 150 országban fogják levetíteni!

A koncerten több hazai sztár is tiszteletét tette.

Vastag Csaba énekes egy meglepetéssel készült az 51. születésnapját ünneplő hírességnek, amit személyesen ő maga adott át: "Elvittem neki az idei év ország tortáját, a Kicsi Gesztenyét. A cukormentes verziót választottam, tiszteletben szerettem volna tartani Will diétáját."

Az Animal Cannibals tagjai alig várták, hogy élőben hallhassák a hollywoodi csillagot: „Gyermekkorunk egyik nagy rap ikonja DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince volt. Az összes lemezük megvan, minden dalukat ismerjük. Imádjuk Will Smith szólóban elkövetett dalait is. Harminc éve vártunk erre a napra, hogy élőben is láthassuk őket. Nagyon ritkán járnak együtt Európában, de az USA-ban sincs sűrűn közös fellépésük. A budapesti koncertjük örök élményt nyújtott számunkra."

Will Smith a Gemini Man sajtótájékoztatóján Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Amióta Will Smith a színész karrierjére tette a hangsúlyt, sajnos az új zenéinek a száma lecsökkent. Cserébe viszont rengeteg felejthetetlen mozifilm főszereplőjeként zárhattuk újra a szívünkbe. A Gemini Man-t kizárólag moziban érdemes megnézni, mert csak ott jön ki az a magasnál is magasabb képminőség, amit otthon képtelenség reprodukálni. Senki se lepődjön meg: a 3D még élethűbb az eddigieknél! A film nagyon látványos, izgalmas és szórakoztató. Minden magyar ember szívét megdobogtatja a rengeteg budapesti helyszín, amit a film megnézése után érdemes újra és újra meglátogatni" - mesélték a magyar rapp úttörői.

MTV World Stage péntek 21:00-kor, melyet az MTV Movie Special: Gemini Man követ 21:30-kor. A koncert ismétlése október 5-én reggel 8:30-kor és 7-én 0:30-kor látható, míg az MTV Movie Special: Gemini Man 6-án 23:30-kor, 7-én reggel 8:00-kor és 13-án reggel 8:30-kor nézhető meg újra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.