Az Omega együttes végét jelentheti a koronavírus-járvány

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Kóbor János járvány Omega (együttes) koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Omega együttes hatalmas pénzt bukott már most is a koronavíruból adódó korlátozások miatt. Ám egy esetleges őszi újabb járványhullám végleg tönkreteheti őket.

"Mi, „régiek" már abban a korban vagyunk, amikor hatványozottan dolgozik ellenünk az idő. Még lendületben vagyunk, de ez sajnos mulandó. Márciusban fejeztük be az új lemez felvételeit, de ha a következő fél évben nem tudunk színpadra lépni, utána aligha tudunk majd megfelelni az elvárásainknak. Bízunk a koncertezés folytatásában, ugyanakkor aggodalmaskodunk is" – tette hozzá az 58 éves Omega frontembere.

Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án Forrás: MTI/Mohai Balázs

"Öt éven át készült Testamentum című dupla albumunk, amely áprilisban látott volna napvilágot 13 új dallal és 13 újraértelmezéssel. Angol és német nyelvű verziót is rögzítettünk, és az Omega-bort is bepalackozták. Trunkos András, a menedzserünk nagy külföldi turnét szervezett, épp a dátumokat intézte, amikor a járvány ideért. A lemez és a bor megjelenését áttettük szeptember 23-ra, az Omega 1962-es első fellépésnek évfordulójára. Hátha szerencsét hoz" – mondta Kóbor János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.