Rendhagyó módon adja elő több művésszel közösen Rost Andrea a Himnuszt

Forrás: HARZDYPHOTOGRAPHY -
Rost Andrea Forma-1 Himnusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó Forma-1-es Magyar Nagydíjat tartanak az idén. Zárt kapuk mögött rendezik meg a versenyt, amelyen nem mindennapi módon csendül fel országunk Himnusza. A szigorú egészségügyi óvintézkedések miatt nem élőben hangzik el Erkel Ferenc szerzeménye, hanem a Budafoki Dohnányi Zenekar által kísért négy művész, Miklósa Erika, Rost Andrea, Molnár Levente és Ninh Duc Hoang Long közreműködésével elkészült felvételről, amit a mogyoródi pályán rögzítettek.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, Rost Andrea szerint magasztos, felemelő érzés a Himnuszt énekelni, a Formula 1-es Magyar Nagydíjon pedig a hagyomány ötvöződik a modern világgal, ami irtó jó érzés.

Rost Andrea Forrás: HARZDYPHOTOGRAPHY

Az alkalomhoz, az előadáshoz, de elsősorban Rost Andrea egyéniségéhez illeszkedve, a művésznő légies és egyben erőteljes énekhangjához, a Luan by Lucia Soul Couture kollekció magenta-rózsaszín, testhez simuló, királynői ékességét választotta annak tervezője S. Hegyi Lucia, mely méltóképp kiemeli és hangsúlyozza viselője egyéniségéből és művészetéből fakadó energiáit.

Az alkotás repülő ujján található swarovski kristályokkal díszített szitanyomott angyal motívum a végtelen szabadság érzésére enged asszociálni, mely érzetet tovább fokozza a hernyóselyem könnyedsége és a ruha két oldalt szabályozható hosszúsága.

A ferdén szabott, kézzel festett selyem aszimmetriája dinamikusságot közvetít, felerősítve viselője önbizalmát, ugyanakkor a Luan by Lucia Soul Couture alkotás a nyak vonalait meseszerűen hangsúlyozza ki, sugározva környezetére az önmegvalósító, szabad és határozott nő erejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.