Kollányi Zsuzsi visszatért, íme, a szülés utáni első klipje: szívhez szóló felvétellel jelentkezik - Videó

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram -
dal videó klip Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi bemutatta első klipjét a szülése után: reményt adó dallal jelentkezett, melyet Mr Vasovskival közösen készített. 

Az énekesnő szeptember végén adott életet harmadik gyermekének, az újszülött körüli teendők mellett azonban a rajongókról sem feledkezett meg. Az énekesnő és a Vasovski Symphonicból már jól ismert DJ-producer ezúttal egy komolyabb hangvételű dallal jelentkeztek, a Fohász című számmal próbálnak egy kis reménysugarat hozni az emberek mindennapjaiba.

Kollányi Zsuzsi reményteli dallal tért vissza Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

A Fohász a 2020-as évre jellemző általános hangulatot, a korlátozásokkal járó mindennapokat, valamint a jövőnkkel kapcsolatos bizakodást és reményt dolgozza fel" - mesélte Zsuzsi az újdonságról.

Mindannyiunk élete teljesen felfordult idén, mindenki másképp birkózik meg az élet adta nehézségekkel. Szeretnénk, ha ezzel a zenével erőt adhatnánk másoknak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.