Mi történhetett? Lady Gaga másodszor is elhalasztotta turnéját

pandémia turné halasztás koronavírus Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga 2022-re halasztotta a Chromatica Ball-turnét, hogy megvárja vele, amíg elmúlik a koronavírus-járvány.

"Miközben a világ sok pontján egyre több minden megnyílik, máshol még nem készek a nyitásra. Így a The Chromatica Ball-fellépésekkel megvárjuk 2022 nyarát, amikor meg tudjuk erősíteni az összes fellépés időpontját" - fogalmazott üzenetében az énekesnő.


A koncertturnét eredetileg 2020. március 5-én jelentették be. Az egyhónapos, hat nagyváros arénáját érintő körutat 2020. július 25. és augusztus 27. között akarták megtartani. Lady Gaga fellépett volna a párizsi Stade de France stadionban, a londoni Tottenham Hotspur stadionban, a bostoni Fenway Parkban, a torontói Rogers Centerben, a chicagói Wrigley Fieldben és a MetLife stadionban, New Jerseyben.

Lady Gaga Fotó / Lady Gaga / Recorder


A pandémia miatt először 2021-re halasztották a turnét, és most ismét elcsúsztatták egy évvel.

A koncertkörúton Lady Gaga a 2020. májusában megjelent Chromatica című lemezének számait énekelte volna. A turnéra váltott jegyek az új időpontra lesznek érvényesek.

Az énekesnő mostanában tért haza Olaszországból, ahol Ridley Scott House of Gucci című filmjében forgatott. Gaga a Gucci divatházról szóló filmben Adam Driver partnere volt. Ő játszotta Maurizio Gucci (Driver) feleségét, Patrizia Guccit, akit azért ítéltek el, mert bérgyilkost fogadott férje megölésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.