Fantasztikus hangulatban telt Leslie Mandoki és a Soulmates lemezbemutató koncertje - Videó

Leslie Mandoki Soulmates videó koncert lemezbemutató koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leslie Mandoki és a Soulmates, az ikonikus rock- és jazz-zenekarok vezetőinek zenekara egy teljesen új audiovizuális remekművet hozott létre, melynek lemezbemutató koncertjére augusztus 21-én került sor Budapesten, a Szent István Bazilikánál.

Leslie Mandoki és a Soulmates, az ikonikus rock- és jazz-zenekarok vezetőinek zenekara egy teljesen új audiovizuális remekművet hoztak létre. Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures címet viselő vizuális album a berlini fal leomlásának 30. évfordulóján készült koncertfilm felvételeit ötvözi a különböző zenei epizódok lenyűgöző filmes megvalósításával, valamint exkluzív betekintést nyújt a koncertek és a stúdiómunkák kulisszái mögé is.

Mandoki Soulmates Konzert; Budapest, Hungary; 21.08.2021; Al di Meola; Leslie Mandoki; Richard Bona; Tony Carey; Mike Stern; Bill Evans; Randy Brecker; Till Brönner Forrás: zsuzsa darab/Zsuzsa Darab

A lemezbemutató koncertre augusztus 21-én került sor Budapesten, a Szent István Bazilikánál. A fantasztikus közönség teljesen meghatotta a legendás zenészeket.

- nyilatkozta Leslie Mandoki, a Németországban élő magyar zenész és zenei producer.

A legendás jazz- és rockzenészek egyedülálló alkotása 2021. szeptember 24-én jelenik meg világszerte a SONY InsideOut gondozásában BluRayen, CD-n és dupla bakelitlemezen. Az új album ideális ráhangoldódást is nyújt a jövő évre, hiszen 2022-ben ismét turnéra indul a zenekar, s élőben is láthatjuk együtt zenélni a szupercsapatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.