Több nagy színész is távozott a Thália Színház társulatából: ők mentek el

Thália Színház Szinetár Dóra Domokos László Pindroch Csaba Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nagyszabású produkcióval és három kamaradarabbal készül az új évadra a Thália Színház, három vezető színész azonban távozott a társulatból.

A Thália Színház sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a társulattól távozott Schell Judit, aki 2021 szeptemberétől a színház művészeti vezetői posztjáról is lemondott, valamint Pindroch Csaba - aki két előadásban vendégművészként továbbra is látható lesz – és Szinetár Dóra, aki szintén vendégművészként folytatja a munkát a színházban. Idén szeptembertől Domokos László a Thália Színház társulatának tagja lesz.

Kálomista Gábor ügyvezető a sajtótájékoztatón elmondta, mindent megtettek azért, hogy a színház túlélje a koronavírus-járvány időszakát, és szerencsére senkit nem kellett elküldeni. Arról is beszélt, hogy Schell Judittal alapítottak egy Színházi Szolidaritási Alapot, amellyel a reménytelen helyzetbe került kollégáikon segítettek. Kálomista arról is szót ejtett, hogy a színház összes dolgozóját beoltották, így egymásra vigyázva tudnak dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.