Koncz Zsuzsa sosem látott fotókkal búcsúzott Kóbor Jánostól: "Te csodált egyetemista voltál, én kis gimis"

Kóbor János Koncz Zsuzsa Omega Kóbor János halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két régi fotóval búcsúzott Koncz Zsuzsa az Omega frontemberétől, Kóbor Jánostól. Az énekesnő a képekhez szívszortó sorokat és egy Omega dalszöveget is mellékelt.

Hétfőn közölte az Omega együttes, hogy elhunyt Kóbor János, aki koronavírus-fertőzéssel feküdt kórházban. Az egész ország gyászolja a legendás zenészt, kollégái és több ismert előadó is a közösségi médiában búcsúzott tőle. Így tett Koncz Zsuzsa énekesnő is, akivel Mecky együtt kezdte a pályát.

"Tudtuk, hogy nagy a baj, de az ember szeretne hinni a csodában... Csodák meg nem nagyon vannak... ...és a szavak is hiányoznak ilyenkor. Együtt kezdtük a pályát a Műegyetem Szentháromság téri hajdani koleszának a színpadán. Te csodált egyetemista voltál, én kis gimis. A zongoránál Benkő Laci,a dobnál Laux Józsi. Végtelen szomorúság nekem és mindnyájunknak, hogy te is elmentél, hogy az Omega immár az égi mezőkön koncertezhet csak.
Mecky, drága, jó utat! Hiányozni fogsz" - írta Koncz Zsuzsa.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.