Újra együtt az Első Emelet: a 40 éves zenekar eredeti felállásban lép színpadra az Arénában

Forrás: Facebook/Első emelet -
december jubileum koncert együttes zenekar Aréna Első Emelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók eddig csak remélték, álmodtak róla, most azonban megvalósul: 10 év után újra összeáll az Első Emelet. 

Hosszas egyeztetés után, hogy legyen, vagy sem, eldőlt: év végén eredeti felállásban ad koncertet a megalakulásának 40. évfordulóját ünneplő zenekar.

A '80-as évek egyik kedvenc magyar zenekarának alapítója, Berkes Gábor is kerek szülinapot ünnepel idén: hihetetlen, de a 60. életévét tölti be a zenész.

Forrás: Facebook/Első emelet

Az Első Emelet 2013-ban adta az utolsó koncertjét, de most Kiki, Berkes Gábor, Michel, Bogdán Csaba és Kisszabó Gábor az egykori nagy slágerekkel újra megidézi a múltat, a közönség együtt énekelheti velük az Állj vagy lövök című számot, a Madame Pompadour-t és sok más kedvenc dalt.

„Fél éve kezdtünk el ötletelni az én 60. és az Első Emelet 40. születésnapja kapcsán, hogy milyen módon ünnepeljük meg. Ezt követték az egyeztetések és a megbeszélések, hosszasan hangoltuk össze a koncert mozzanatait" – mesélte a Blikknek Berkes Gábor, aki már nagyon várja az őszi próbákat.

Mivel ez nemcsak a zenekarnak, de neki is jubileum, az Emelet dalain kívül a másik két bandája, Rapülők és az Emberek slágerei is felcsendülnek majd a koncerten:Geszti Péter és Miller Zoltán is igent mondott a felkérésre, így tényleg egy időutazáson vehet majd részt a közönség, leszámítva, hogy 21. századi technikával szólalnak majd meg ezek a dalok, mi pedig fényesebben ragyogunk majd a színpadon, mint fénykorunkban"mondta humorosan a Blikknek Berkes Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.