Hátborzongató: így kísérleteztek az oroszok a telepátiával a '90-es években

Forrás: Mystic Investigations -
Oroszország telepátia ufó
George Knapp ufóvadász és író állítja, hogy az orosz tudósok az idegen technológiák vizsgálata terén mindig is jóval előrébb jártak, mint az amerikaiak. 

A szakember egy podcastben elmondta, hogy Oroszországban sci-fibe illő technológiákra és különleges képességekre bukkantak, amelyekhez lezuhant űrhajók tanulmányozása által jutottak.

Knapp szerint az oroszok már a kilencvenes években az idegen technológiák megértésén és újraalkotásán dolgoztak. Egy látogatás során Alexei Yurievich Savin altábornagy bemutatott neki egy felvételt, mely a telepatikus látás kísérletét dokumentálta. Egy tengerész, akit egy hajó legaljára küldtek, eszközök és ablakok nélkül képes volt megállapítani a többi vízi jármű helyzetét.

Forrás: Mystic Investigations

Az oroszok állítólag a lakossággal is kísérleteztek. Knapp találkozott egy háziasszonnyal, aki csupán ránézésre megállapította egy személy egészségi állapotát és betegségeit, ráadásul ijesztő pontossággal jellemezte az amerikai újságírót.

Knapp szerint ezek a különleges képességekkel rendelkező emberek kivetítették a tudatalattijukat a kozmoszba, ahonnan idegenek információkat vagy képeket küldtek az agyukba – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.