Palikék Világa by Manna Csak ülök és mesélek Vitray Tamás Youtube műsor
A Palikék Világa by Manna műsorában beszélt arról Vitray Tamás, hogy a Csak ülök és mesélek műsorát online térbe, a Youtube-ra helyezi át Vitrayék címmel. 

Háromszor búcsúzott el a közönségtől Vitray Tamás, azt mondta, nem akar tévében szerepelni többé. Nos, ha televízióban nem is, az online térben találkozhatunk vele szeptembertől.

"Sokszori ráadásnak tekintem. És könnyű a dolgom, mert legföljebb azt mondhatják, ez a marha minek kezdte el, ha nem tudja és nem bírja. Ez lehet a legfőbb rossz" - nyilatkozta Palikéknak.

"De senki nem fogja mondani, hogy mit csetlik, botlik, ügyetlenkedik, azt már én nem tudok. Legfeljebb amit én tudok, már nem kell, ez fog kiderülni. Nem én fogom csinálni az anyagokat, csak beülök a közepébe és nagyon óvatosan adom el, hogy semmit ne mondjak, hogy ne lőjjem le a poénját, ami következik. Ez régen is így volt (...) Lehetnék magamtól elragadtatva, hogy 90 éves elmúltam, de hát mi a fenét csináljak, üljek otthon és nézzem a Mannát? Szeptember környékén indulunk, ha még élek. Ilyenkor ezt már hozzá kell tenni, nem?" - idézi Vitrayt a Bors.

90 évesen újra műsort készít Vitray Tamás Forrás: MTI/Czimbal Gyula

A legendás televíziós arról is beszélt, nem biztos abban, hogy Youtube csatornája sikeres lesz, de úgy véli, "egy kísérletet megér"

Vitray Tamás a visszatéréséről korábban is beszélt már. "Valamit elkezdünk mi, Vitrayék. Ez a neve a podcastnak, hogy Vitrayék. A sors úgy hozta, hogy az én fiaim nem nagyon szerették, hogy az apjuk tévés. (...) De az élet furcsa játékokat űz. Tamás fiam operatőr-rendezői diplomával rendelkezik, jogosítványa van arra, hogy egy ilyesfajta kezdeményezésben részt vegyen. Hasonlóképpen a kisebbik fiam, Péter, ő pedig programokat készít, külföldre is, és a köztévé egyik fontos műsorának állandó szereplője, a stáb tagja" - mondta el beharangozó videójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.