Bókolni akart, mégis megsértette Tom Cruise Harrison Fordot

Ethan Hunt Harrison Ford legenda indiana jones Tom Cruise
Több mint 20 éve formálja meg a Mission: Impossible hősét, Ethan Huntot, és egy nemrégiben készült interjú alapján nem is kívánja még abbahagyni. Elmondta, addig szeretne a karakter bőrébe bújni, amíg nem lesz annyi idős, mint Harrison Ford, akit 40 éven át láthattunk Indiana Jonesként. 

„Harrison Ford egy legenda" – mondta Cruise a The Sydney Morning Heraldnak a Mission: Impossible – Dead Reckoning ausztrál premierjén a múlt hétvégén. "20 évem van, hogy utolérjem őt" - tette hozzá.

Még jóideig akcióhős maradna Tom Cruise. Forrás: AFP/Chris Delmas

"Remélem, hogy addig fogok készíteni Mission: Impossible filmeket, amíg nem leszek az ő korában" - nyilatkozta a színész, aki ezért utasított vissza egy jelenetet a legutóbbi filmje forgatásán.

Noha Cruise minden bizonnyal bóknak szánta azt, legendának nevezte Fordot, a 81 éves színész elmondta: nem igazán szereti, ha legendaként emlegetik.

"Nem tudom, miből él egy legenda. Én dolgozó színésznek tartom magam. A legenda - gondolom - azt jelenti, hogy már régóta benne vagy a szakmában. Kedves, de öregít" - nyilatkozta Ford.

Harrison Ford 40 éven át bújt bele újra és újra Indiana Jones bőrébe Forrás: Forum Hungary

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.