Utoljára állt színpadra Elton John: elbúcsúzott a világsztár

színpad Elton John világsztár Stockholm zenész
53 év után elköszönt a színpadtól Elton John. A 76 éves világsztár Stockholmban lépett fel utoljára. 

A Goodbye Yellow Brick Roaddal zárta búcsúturnéját szombaton este Stockholmban a világhírű zenész. Elton John azt üzente a rajongóinak, hogy "örökké a szívében és a lelkében őrzi őket" - idézi a The Guardian a szavait.

"Nélkületek most nem ülnék itt. Ti vettétek meg a kislemezeket, az albumokat és a CD-ket, a koncertjegyeket. Nagyon szeretek élőben játszani. Ti éltettetek, sosem felejtelek el benneteket" - mondta.

A BBC arról ír, hogy Elton John megerősítette, turnézni már nem fog, de az előfordulhat, hogy egyszer-egyszer még színpadra áll. A zenész azt is elárulta: ezentúl a családjára koncentrál.

A zenész két és fél óra alatt 23 slágerét játszotta el, közben háromszor öltözött át. A Don't Let The Sun Go Down On Me című dalát családjának, zenekarának és stábjának ajánlotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.