Rémálommá vált Korda György és Balázs Klári nyaralása

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári Amerika nyaralás rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha ilyen utazásban még nem volt részük, így egy héttel korábban haza is jöttek.

Balázs Klári és Korda György rendszeresen járnak Amerikába, de ilyen rosszul még sosem érezték magukat, mint most. A kellemetlen utazás részleteiről a Borsnak meséltek.

Rémálom volt Korda György és Balázs Klári amerikai utazása Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

"Végig 14-16 fok volt, tűző napnak nyomát sem láttuk Floridában. Egyszer sem tudtam egy nagyot úszni a külső uszodában. De ez az egész út egy pechsorozat volt. Klárikát ugyanis a második napon ledöntötte a lábáról az itthoni influenza járványnál is erősebb valami. Úgy elkapta szegény Klárikámat, hogy onnantól 2-3 hétig ki sem mozdultunk a szállodából" - mondta a lapnak Korda, aki miután úgy érezte, hogy rajta is úrrá lesz a beteség, úgy döntött, hogy hazautaznak.

Bécsből jelentkeztek be Istenes Bencéék: vidámparkba is elvitték Nátánthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180408-becsbol-jelentkeztek-be-istenes-benceek-vidamparkba-is-elvittek-natant.htmlBécsben járt Istenes Bence és családja: a kis Nátánt még a Práterbe is elvitték. Utazás--Liptai Claudiának Dubajban tettek ajánlatothttp://www.life.hu/lifeutazas/20180405-liptai-claudianak-dubajban-tettek-ajanlatot-teve.htmlLiptai Claudia családjával együtt elutazott a tavaszi szünetben Dubajba, és a helyiektől már ajánlatot is kapott. UtazásOrigoÍgy vélekednek a magyarokról az amerikaiakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180404-igy-velekednek-a-magyarokrol-az-amerikaiak-cnn.html„Néhány dolog, amit tudnod kell Magyarországról" címmel írt cikket hazánkról a CNN. A főbb nevezetességek és legfontosabb ételek, italok mellett kitértek arra is, milyenek az itt élő emberek.Utazás--Olaszországból posztolt Iszak Eszti: bikinis videót osztott meg magárólhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180403-olaszorszagbol-posztolt-iszak-eszti-bikinis-videot-osztott-meg-magarol.htmlIszak Eszti Cataniából posztolt egy merész bikinis videót rajongói legnagyobb örömére. UtazásFotó: Hirling Bálint - OrigoTengerparton romantikázik Király Viktor és párja, Anitahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180329-tengerparton-romantikazik-kiraly-viktor-es-parja-anita.htmlTenerifén romantikázik Király Viktor és szerelme, Anita. A pár már posztolt is néhány videót és fotót a nyaralásról. UtazásOrigoVárkonyi Andrea Alaszkában rázós helyzetbe került:saját életét kellett menteniehttp://www.life.hu/lifeutazas/20180329-varkonyi-andrea-alaszkaban-razos-helyzetbe-kerult-sajat-eletet-kellett-mentenie.htmlVárkonyi Andrea bevállalós: elvállalta, hogy kiutazik Alaszkába, és nyomon követi a világ legkeményebb kutyaszánhúzó versenyét. Itt került rázós helyzetbe a műsorvezető: a saját életét kellett mentenie. UtazásFotó: Adrián Zoltán - Origo





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.