A Fülöp-szigetek legújabb látványossága: az unikornis vízi világ

Fülöp-szigetek játék gumimatrac unikornis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellepte az Instagramot a Fülöp-szigetek legújabb látványossága, az Inflatable Island. Nem is csoda, hogy felkapták a közösségi médiában, hiszen elképesztően látványos víziparkról van szó, egy gumimatracokból felépített szigetvilágról.

Az Inflatable Island valójában egy óriási vízi játszótér, de persze nem csak gyerekeknek. Sőt, leginkább a fiatal felnőtteket vonzza a különleges életérzést nyújtó gumimatrac-sziget. Ázsia legnagyobb vízen úszó játszótere valójában 2017 eleje óta üzemel, idén viszont olyan fejlesztések voltak, amelyekkel még inkább megnövelték a látogatószámot.

Csodálatos élményeket kínál az unikornis vízi világ Forrás: Facebook/Inflatable Island Ph

Egy színes napernyőkkel és babzsákokkal tarkított lounge, illetve a nagy matracsziget már jó egy éve a látogatók rendelkezésére áll. A matracsziget természetesen különböző izgalmas játékokból áll: lehet hegyet mászni, majomként átcsimpaszkodni a víz felett, trambulinon ugrálni és csúszdázni. Továbbá hidak, rámpák és hinták is vannak a szigeten, az egészen komoly kis szerkezetekről nem is beszélve, mint a kilenc méteres katapult és a lián, amit Tarzan is megirigyelhetne, ugyanis tíz méter magasból lehet a vízbe ugrani vele. Beszámolók szerint egy itt eltöltött nap egy kellemes edzéssel is felér.

Színes napernyőkkel és babzsákokkal tarkított lounge Forrás: Instagram/inflatableisland
Nagy matracsziget Forrás: Instagram/inflatableisland

Ezt egészítették ki az idei szezonra egy csillámpónis témával. Először is a parton felhúztak egy újabb lounge-t, ez a Pink Bali Lounge. Talán nem nehéz ebből kitalálni, hogy egy csupa rózsaszín pihenőről van szó: rózsaszín napernyők és rózsaszín babzsákok alapozzák meg az unikornis témát, ami a vízben folytatódik tovább. A játszótér mellé felépítettek egy kisebb, de hasonlóan izgalmas, játékokban gazdag unikornis-szigetet. Szintén újítás az óriási, szintén vízen lebegő kivetítő, amin akár filmet is lehet nézni, ha lepihennél a parton.

Pink Bali Lounge Forrás: Instagram/inflatableisland
Unikornis sziget Forrás: Instagram/inflatableisland
Vízen lebegő kivetítő Forrás: Instagram/inflatableisland

Ami az árakat illeti, nem annyira vészesek, de persze a bárnál fogyasztani is lehet bőven, így mindig van felfelé. Van egyórás, kétórás, félnapos és egész napos jegy is, utóbbi átszámítva nagyjából 4400 Ft körül van. Természetesen születésnapi csomagokkal is készültek, ezek már húzósabb árban vannak, de akár BBQ partit is lehet kérni hozzá.

Toszkán életérzés és luxushotelek: bemutatjuk a Ferragamo üdülőbirodalmathttp://www.life.hu/lifeutazas/20180417-toszkan-eleterzes-es-luxushotelek-bemutatjuk-a-ferragamo-udulobirodalmat.htmlSalvatore Ferragamo nevét valószínűleg nem kell bemutatni. A híres olasz divattervező legkisebb fia viszont sokak számára még ismeretlen lehet, pedig a divatcég működtetése mellett más izgalmas területen is sikereket ért el, például az ingatlanpiacon: Massimo Ferragamo a Rosewood Castiglion del Bosco üdülőbirodalom megálmodója és tulajdonosa. UtazásOrigoCápák között hajthatod álomra a fejedet a Maldív-szigetekenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180420-capak-kozott-hajthatod-alomra-a-fejedet-a-maldiv-szigeteken.htmlKétségtelenül a világ egyik legextrémebb hotele az a Maldív-szigeteki szálláshely, ahol a hálószoba körül cápák úszkálnak. UtazásOrigoA legboldogabb magyar város, Szombathely - Ismerd meg a nevezetességeit!http://www.life.hu/lifeutazas/20180410-a-legboldogabb-magyar-varos-szombathely-elkeszult-magyarorszag-boldogsagterkepe.htmlAz ELTE PPK Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportja és a Jobb Veled a Világ Alapítvány idén is elkészítette Magyarország boldogságtérképét. Szombathely a legboldogabb, Salgótarján a legkevésbé boldog város, emellett a nők sokkal jobban érzik magukat, mint a férfiak, derül ki a felmérésből. UtazásOrigoÍgy vélekednek a magyarokról az amerikaiakhttp://www.life.hu/lifeutazas/20180404-igy-velekednek-a-magyarokrol-az-amerikaiak-cnn.html„Néhány dolog, amit tudnod kell Magyarországról" címmel írt cikket hazánkról a CNN. A főbb nevezetességek és legfontosabb ételek, italok mellett kitértek arra is, milyenek az itt élő emberek.Utazás--Harry herceg és Meghan Markle Namíbiába utazik nászútrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20180326-harry-herceg-es-meghan-markle-namibiaba-utazik-naszutra.htmlVeszélyes célt választott nászútjához Harry herceg és Meghan Markle, Namíbiába utaznak. A luxus szálláshelyük még most épül, ügyelniük kell majd a biztonságra.Utazás--Hat hónapig nem látogathatják turisták Boracay szigetéthttp://www.life.hu/lifeutazas/20180329-6-honapig-nem-latogathatjak-turistak-boracay-szigetet.htmlHat hónapig nem léphetnek turisták Boracay szigetére. Az utóbbi években annyian lepték el a helyet, hogy most egy jó nagy takarításra lesz szükség. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.