Harry herceg és Meghan Markle Namíbiába utazik nászútra

Forrás: Getty Images/Newsgroup UK/Wpa Pool -
esküvő házasság királyi család Meghan Markle szerelem nászút Harry herceg
Veszélyes célt választott nászútjához Harry herceg és Meghan Markle, Namíbiába utaznak. A luxus szálláshelyük még most épül, ügyelniük kell majd a biztonságra.

A Daily Star információi szerint Harry herceg és Meghan Markle a május 19-ei királyi esküvő után nem kevésbé veszélyes helyre utazik nászútra, mint Namíbia.

A luxus szálláshelyük, amely 500 fontba, azaz 180 ezer forintba kerül éjszakánként még most épül, és 4 órányi autóútra található a legközelebbi várostól. Az afrikai országba érkező turistákat egyébként figyelmeztetik a rossz közbiztonságra az utcai bűnözésre, valamint arra is, hogy sötétedés után ne merészkedjenek ki a vadállatok miatt.

Akár egy ilyen luxusszálláson is töltheti nászútját Harry herceg és Meghan Markle a Hoanib Valley Campben Forrás: South African Lodges

A királyi párnak az útlevelét is ajánlatos lesz majd a széfben taratnia, jobb, ha csak személyes irataik fénymásolatát tartják maguknál.

Kitálalt Jennifer Aniston közeli ismerőse: ez állhat a válás hátterébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-kitalalt-jennifer-aniston-kozeli-ismerose-ez-allhat-a-valas-hattereben.htmlEgyre több információ lát napvilágot arról, miért is vált el egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Kiderült, hogy a színésznő nehezen viselte férje flörtölő stílusát és úgy érezte, kapcsolatuk soha nem volt igazi házasság. TV + Sztárok--Patrick Duffy hosszú, ősz hajjal jelent meg egy showműsorban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-patrick-duffy-hosszu-osz-hajjal-jelent-meg-egy-showmusorban-foto.htmlMeglepő külsővel jelent meg egy televíziós showműsorban Patrick Duffy: hosszú, ősz hajat villantott. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 év után újra beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gundel-takacs-gabor-es-vitray-tamas-20-ev-utan-ujra-beszeltek.htmlGundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerződést szegett: élőben jelentkezett be egy műsor forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gaspar-gyozo-szerzodest-szegett-eloben-jelentkezett-be-egy-musor-forgatasarol.htmlGáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot, idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött. TV + SztárokOrigoBejelentette eljegyzését Grace Kelly unokája: Charlotte Casiraghihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-bejelentette-eljegyzeset-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlEljegyezték Grace Kelly unokáját, Charlotte Casiraghit. Az ifjú vőlegény nem más, mint Dimitri Rassam producer. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.