Harry herceg és Meghan Markle Namíbiába utazik nászútra

Forrás: Getty Images/Newsgroup UK/Wpa Pool -
esküvő házasság királyi család Meghan Markle szerelem nászút Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélyes célt választott nászútjához Harry herceg és Meghan Markle, Namíbiába utaznak. A luxus szálláshelyük még most épül, ügyelniük kell majd a biztonságra.

A Daily Star információi szerint Harry herceg és Meghan Markle a május 19-ei királyi esküvő után nem kevésbé veszélyes helyre utazik nászútra, mint Namíbia.

A luxus szálláshelyük, amely 500 fontba, azaz 180 ezer forintba kerül éjszakánként még most épül, és 4 órányi autóútra található a legközelebbi várostól. Az afrikai országba érkező turistákat egyébként figyelmeztetik a rossz közbiztonságra az utcai bűnözésre, valamint arra is, hogy sötétedés után ne merészkedjenek ki a vadállatok miatt.

Akár egy ilyen luxusszálláson is töltheti nászútját Harry herceg és Meghan Markle a Hoanib Valley Campben Forrás: South African Lodges

A királyi párnak az útlevelét is ajánlatos lesz majd a széfben taratnia, jobb, ha csak személyes irataik fénymásolatát tartják maguknál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.