Megnyitotta kapuját a világ legnagyobb virágoskertje Hollandiában – Fotók

virág Hollandia tulipán virágoskert Keukenhof
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollandiában megnyitott a világ legnagyobb és talán legszebb virágoskertje.

Immár 70. alkalommal újra megnyitotta kapuit a világ legnagyobb virágoskertje a hollandiai Keukenhofban. A hely 8 héten keresztül lesz látogatható, a szervezők nagyjából 1 millió vendégre számítanak a világ minden tájáról.

Természetesen a kert telis-tele van színes tulipánokkal, emellett pedig krókuszok, jácintok és nárciszok alkotják az óriási virágszőnyeget.

A hivatalos Instagram-oldalra már több fotó is felkerült a csodás látványról, mutatunk belőle néhányat!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Will we see you in Keukenhof today? #visitkeukenhof #keukenhof #spring #flowering

visitkeukenhof (@visitkeukenhof) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sunny day in Keukenhof today! #visitkeukenhof #keukenhof #spring #daffodils #flowering

visitkeukenhof (@visitkeukenhof) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Some beautiful tulips in the park today! #visitkeukenhof #keukenhof #tulips #flowering #spring

visitkeukenhof (@visitkeukenhof) által megosztott bejegyzés,

Zavartalanul szexelt egy pár az óceánjáró erkélyén – videó (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190326-zavartalanul-szexelt-egy-par-az-oceanjaro-erkelyen.htmlA szomszéd erkélyen szexelő párt videózott le egy óceánjáró hajó egyik utasa. UtazásOrigoMeztelenül akart felszállni egy repülőgépre egy férfi Moszkvában – videó (18+)http://www.life.hu/lifeutazas/20190326-meztelenul-akart-felszallni-egy-repulogepre-egy-ferfi-moszkvaban.htmlMeztelenül akart felszállni egy utas egy repülőgépre Moszkvában. UtazásOrigoTolvai Reni Egyiptomban szexizik – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190321-tolvai-reni-egyiptomban-szexizik.htmlSzexi fotót posztolt nyaralásáról Tolvai Reni. Utazás--Fél évet külföldön töltött Hegyi Dávid énekes, egy hajón dolgozotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190308-fel-evet-kulfoldon-toltott-hegyi-david-enekes-egy-hajon-dolgozott.htmlImád utazni Hegyi Dávid énekes, így egy számára tökéletes munkalehetőség adódott az életében. Fél évig egy hajón dolgozott. Utazás--82 ember rekedt a sífelvonóban az osztrák–német határnálhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190308-82-ember-rekedt-a-sifelvonoban-az-osztrak-nemet-hatarnal.htmlÁramszünet miatt leállt egy sífelvonó a német–osztrák határ osztrák oldalán. Utazás--Furcsa hagyomány: állati húgyhólyagokkal csapkodják egymást a baszkföldi városbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190304-furcsa-hagyomany-allati-hugyholyagokkal-csapkodjak-egymast-baszkfoldi-varosban.htmlSzámos hagyománynak hódolnak a világon, ám a baszkföldi Lesaka faluban mégis jobban megadják a módját, mint más tájakon. Az ottaniak ugyanis egy furcsa karnevált tartanak: zsákokba öltözve állati húgyhólyagokkal csapkodják egymást. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.