Joe Gall fotós jégbe fagyott szörfösökről készített elképesztő képeket

Forrás: NORTHFOTO/© Joe Gall/Solent News & Photo Agency/Joe Gall/Solent News & Photo Agency -
Felső-tó szörf Joe Gall fagy extrém időjárás fagyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szörfözésről szinte mindenkinek a napfény és a meleg jut eszébe. Ám vannak olyan megszállottak akik a fagyos vízben is képesek űzni ezt a sportot. Róluk készített elképesztő képeket John Gall fotós. 

Detroitból utazott Észak-Amerikába, a Felső-tóhoz John Gall fotográfus, hogy különleges sportolókat örökítsen meg.

Hatalmas önuralomról tesznek tanúbizonyságot Forrás: NORTHFOTO/© Joe Gall/Solent News & Photo Agency/Joe Gall/Solent News & Photo Agency

A szörfözésről ugyanis legtöbbször a napfény és a nyári meleg jut eszünkbe, ám vannak olyan megszállottak, akik extrém körülmények között is szeretik a vízbe vetni magukat. A szörfösök ruhájára és szakállára is ráfagyott a víz.

Rendkívüli hidegben sportolnak Forrás: NORTHFOTO/© Joe Gall/Solent News & Photo Agency/Joe Gall/Solent News & Photo Agency

A fotós elárulta, ilyenkor rendkívüli módon vigyázniuk kell a testi épségükre, hiszen ahogy megfagy rajtuk a víz, a súlyuk nehezebb lesz, arra is figyelniük kell, hogy a testüket egyenesen tartsák. A fotók elképesztőre sikerültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.