Hódi Pamela nyaralni indult: Törökországba megy

Forrás: Hódi Pamela - Instagram -
Hódi Pamela nyaralás Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela a repülőtérről köszönt be rajongóinak: ide utazik. 

Hódi Pamela mostanában rengeteget utazik, hiszen az Ázsia Expressz második évadának forgatásán is részt vett, nemrég Horvátországban nyaralt, most pedig ismét útra kelt. A reptérről jelentkezett be az Instagram-oldalán, és azt sem titkolta el, hová tart. Törökországba megy a celeb.

Európa legszebb tengerpartjai: szuper úti tippek idén nyárrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190612-europa-legszebb-tengerpartja-horvatorszag-franciaorszag-szlovenia-bulgaria.htmlHa nyár, akkor tengerpart: a kérdés, hogy melyikre essen a választásunk. Vannak, akik szívesen mennek évről évre ugyanabba a térségbe, és kedvenc kisvárosukba szinte hazajárnak, mások inkább arra törekszenek, hogy minden utazásukkor új tájakat fedezzenek fel, új utcákon barangoljanak, és korábban ismeretlen gasztronómiai alkotásokban leljék örömüket. Bármelyik csoportba is tartozol, az alábbi tengerpartok között te is megtalálod a neked valót. UtazásOrigoCsonka András elutazott Berlinbe, és a város teljesen lenyűgöztehttp://www.life.hu/lifeutazas/20190612-csonka-andras-elutazott-berlinbe-es-a-varos-teljesen-lenyugozte.htmlCsonka András Berlinben töltötte a hosszú hétvégét. Utazás--Az internetes bűnözők is leshetnek a nyaralni indulókrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190613-az-internetes-bunozok-is-leshetnek-a-nyaralni-indulokra.htmlTe is az interneten nézelődsz, mielőtt nyaralni indulnál? Szállást, úti célt, látnivalókat böngészünk az interneten, ám így könnyen válhatunk az internetes bűnözők áldozatává. A biztonsági szakember elárulta, hogyan. Utazás--A légiutas-kísérők szerint jobb, ha ezeket nem viseled repülés közbenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190614-a-legiutaskiserok-szerint-jobb-ha-ezeket-nem-viseled-repules-kozben.htmlStewardessek elárulták, mi az, amit repülés során egyáltalán nem érdemes viselni. UtazásOrigoHarry herceg és Meghan hercegné valóban Afrikába utazikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190612-harry-herceg-es-meghan-hercegne-valoban-afrikaba-utazik.htmlRégóta rebesgették, hogy a kis Archie születése után nem sokkal Afrikába utazhat Harry herceg és Meghan hercegné. Az információ most már hivatalos, hamarosan útra kel a pár. Utazás--Zimány Linda csupasz fenekét mutatta meg követőinek – Fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190611-zimany-linda-csupasz-feneket-mutatta-meg-kovetoinek-foto.htmlZimány Linda ezúttal Ciprusra utazott a barátnőjével, ahol a városnézés és a strandolás mellett a modellkedés és a fotózkodás is fontos szerepet kap. Egy ott készült fotón csodálhatjuk meg a modellből lett ügyvédjelölt fenekét is. UtazásOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.