Ezért fehér a hotelekben az ágyneműhuzat

Forrás: MTI//Koszticsák Szilárd -
hotel huzat Fehér ágynemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte minden hotelben fehér ágyneműhuzatot használnak: ezért ez a sláger. 

A hotelek legfontosabb része az ágy, hiszen többnyire aludni tér csak vissza a szobájába a fáradt utazó. Ezért különösen fontos, hogy tiszta, hívogató legyen az ágynemű. A legtöbb helyen fehér huzatot használnak, most pedig kiderült, hogy miért.

Ezért fehér a szállodákban az ágynemű Forrás: MTI//Koszticsák Szilárd

Az első és legfontosabb érv, hogy a fehér szín kiállja az idő próbáját: nem fakul, nem kopik. Emellett a tisztítása is jóval egyszerűbb. Emellett az is fontos, hogy az egyszerű, fehér ágyneműhöz sokkal könnyebben lehet alakítani a szoba stílusát: mindenhez illenek, így a tervezés során az egyéb dísztárgyakkal, tapétákkal sokkal bátrabban bánhatnak – mondta a Daily Starnak Emma Hooton belsőépítész.

Rubint Réka soha többé nem utazik fapadossal a ciprusi incidens utánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-rubint-reka-soha-tobbe-nem-utazik-low-cost-jaratokkal-a-ciprusi-incidens-utan.htmlAhogy megírtuk, Schobert Norbi kisfiát nem akarták felengedni a ciprusi repülőgépre túlfoglalás miatt. Később a légitársaság is reagált: elmondták, hibáztak. Rubint Réka a TV2 Mokkájában mondta el, mi történt. Annak ellenére, hogy a fapados légitársaság bár bocsánatot kért, és kártérítést is ad, a fitneszedző leszögezte: soha többet nem utazik fapadossal. UtazásOrigoMallorcán nyaral a férjével Weisz Fannihttp://www.life.hu/lifeutazas/20190710-mallorcan-nyaral-ferjevel-weisz-fanni-modell.htmlWeisz Fanni tud élni: idén nyáron a férjével Mallorcára utaztak, és szemmel láthatóan imádnak minden egyes ott és egymással töltött pillanatot. UtazásOrigoKiss Ramónát meglepetésnászútra vitte a férje: Insta-storyban mesélte elhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-kiss-ramonat-meglepetes-mini-naszutra-vitte-a-ferje-instastoryban-meselte-el.htmlKözösségi oldalán dokumentálta utazását Kiss Ramóna, akit férje egy meglepetésnászútra vitt el. Kettesben mentek, a kisfiuk nélkül. UtazásOrigoSzexi, fürdőruhás képeken Ördög Nórahttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-szexi-furdosruhas-kepeken-ordog-nora.htmlSzexi, fürdőruhás képeket készített Ördög Nóráról a férje, Nánási Pál. A fényképész az Instagramján osztotta meg őket. Utazás--Polgár Tünde kórházba került tibeti nyaralása alatthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190709-polgar-tunde-korhazba-kerult-tibeti-nyaralasa-alatt.htmlPolgár Tünde férjével együtt Tibetbe látogatott, de a kikapcsolódás a kórházban végződött. Utazás--A hőség miatt le kellett zárni az Akropoliszthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190706-a-hoseg-miatt-kellett-zarni-az-akropoliszt-gorogorszag.htmlCsütörtök délután négy órára lezárták a legismertebb görög műemléket, az athéni Akropoliszt a városban tomboló hőség miatt. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.