Nirvana együttes fotó személyes tárgy öngyilkosság nyomozás bizonyíték Kurt Cobain
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1994 áprilisában készült rendőrségi felvételen a Nirvana énekesének személyes tárgyai láthatók – írja a brit Metro.

A képet csak most hozták nyilvánosságra azután, hogy előhívatlan filmtekercsekre bukkant egy nyomozó, aki a kábítószerfüggő Cobain öngyilkossági ügyét kezdte újból kivizsgálni.

Forrás: MTI/AP/Seattle-i rendőrség

A fotó nem tökéletes minőségű, de kivehető rajta az énekes-gitáros-dalszerző pénztárcája, napszemüvege és néhány kábítószeres kellék is. Cobain 1994. április 8-án halt meg, a hivatalos jelentés szerint fejbe lőtte magát. Az új bizonyítékok tisztább képet adhatnak a tragédia pontos körülményeiről.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Csúnyán megégett a világsztár! - Fotó!http://www.life.hu/news/20140321-leegett-miley-cyrus-bore-floridai-napozasa-kozben.htmlA fiatal énkesnő két fellépése között furcsa ruháival és pornófilmbe illő jelenetivel szokta sokkolni a népet, ezúttal viszont egy teljesen más jellegű képet töltött fel magáról a Twitterre. NewsOrigoÍme a jövő börtönehttp://www.life.hu/news/20140320-igy-manipulaljak-majd-az-elitelt-rabok-agyat-hogy-8-ora-bortonben-toltott-idot-1000-evnek-erezzenek.htmlEgy különleges technikának köszönhetően a jövő börtöneiben nyolc órát is ezer évnek éreznek majd a rabok.News--Elhunyt Welsz Tamáshttp://www.life.hu/news/20140320-elhunyt-welsz-tamas.htmlCsütörtökön épp kihallgatásra vitték a vállalkozót, miközben rosszul lett. Már nem tudtak rajta segíteni. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.