Rendhagyó kisfilm készült nemzeti parkjainkról

Bükk természetvédelem turizmus Aggtelek nemzeti park Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két és fél perces filmben csodálatos felvételeken mutatkoznak be természetvédelmi területeink.

Ismerd meg a világ legszebb nemzeti parkjait IDE kattintva!

Tíz nemzeti parkunk – az Aggteleki, a Balaton-felvidéki, a Bükki, a Duna-Dráva, a Duna-Ipoly, a Fertő-Hanság, a Hortobágyi, a Kiskunsági, a Körös-Maros és az Őrségi Nemzeti Park – szerepel abban a két és fél perces kisfilmben, amelyben csodálatos képsorokon csodálhatjuk meg természetvédelmi területeinket - írja a Turizmus Online.

A film annak a kampánynak a részeként készült, amelynek célja az, hogy egységes arculatot adjon valamennyi parknak, és felhívja figyelmünket a nemzeti értékeinkre.

A portál információi szerint hamarosan 10 önálló kisfilmet is publikálni fognak, amelyek külön-külön mutatják be az egyes nemzeti parkokat.

Így készül a Játék határok nélkül díszletehttp://www.life.hu/news/20140626-a-magyarorszagon-forgatott-jatek-hatarok-nelkul-diszlete-igy-keszul.htmlHa szereted a Játék határok nélkült, biztosan az is érdekel, hogyan építik fel a vetélkedő helyszínéül szolgáló díszletet. NewsFotó: Tuba Zoltán - OrigoA Facebookon coming outolt a magyar politológushttp://www.life.hu/news/20140626-lakner-zoltan-nyitja-meg-a-budapest-pride-ot-facebookjan-coming-outolt.htmlA ELTE Társadalomtudományi Karának politológiaprofesszora a Facebookon nyilvános bejegyzésben jelentette be, hogy ő fogja pénteken megnyitni a az idei Budapest Pride melegfesztivált. News--Nincs is édesebb az állatbébiknél http://www.life.hu/news/20140625-a-szuloi-szeretet-az-allatoknal-is-peldaerteku.htmlAhogy az embereknél, úgy az állatoknál sem ismer határokat a szülői szeretet.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.