Hihetetlen fotósorozat négy lánytestvérről

Forrás: imgur.com -
fotósorozat fiatal testvér New York nővér öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Brown testvérek 40 éven át minden évben készítettetek magukról egy közös fotót. Az eredmény megmutatja, hogyan változik az évek alatt négy nő.  

Heather, Mimi, Bebe és Laurie élelútja és vonásainak átalakulása, nyomon követhető a fotósorozatból. A
a vadóc lányok lassan megöregedtek, anyák lettek, de belső szépségül az első fotótól az utolsóig sugárzó. A fotókat Nicholas Nixon fotóművész készítette, aki az egyik nő Bebe férje. A képek novemberben lesznek kiállítva a New York-i Modern Művészeti Múzeumban.

Íme, a lányok legelső képe, ahol még zsenge fiatal csitrik. A fotó 1975-be készült.

Forrás: imgur.com

A legutolsó kép pedig 2014-es, itt már négy érett nő néz ránk.

Forrás: imgur.com

A teljes fotósorozatért KATT IDE!

Hiánypótló alkalmazást találtunk! Íme, a megoldás kóros szétszórtságrahttp://www.life.hu/news/20141008-vicces-alkalmazast-talaltunk-ami-segithet-a-szetszort-embreknek-megmondja-milyen-nap-van-ma.htmlElső pillantásra nevettünk a vicces és frappáns alkalmazáson, aztán elgondolkodtunk: amikor azt sem tudjuk, hol áll a fejünk jól jöhet egy ilyen egyszerű, de nagyszerű megoldás.News--Kamu a 12 éves norvég kislány esküvőjehttp://www.life.hu/news/20141008-kamu-a-12-eves-norveg-kislany-eskuvoje.htmlKitaláció volt Thea története: a sztorit egy gyermekjóléti szervezet kampány részeként használták fel figyelemfelhívás céljából.NewsOrigoÖsszeütközött két Ryanair repülőgép a dublini reptérenhttp://www.life.hu/news/20141007-ket-ryanair-repulogep-utkozott-ossze-a-dublini-repuloteren-senki-nem-serult-meg.htmlA két gép a dublini repülőtéren gurult a futópályára, amikor összeütköztek. Az egyik gépnek letört a szárnyvége. Senki sem sérült meg.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.