Itt a tél, mégis mindenki a tavaszt várja

Forrás: Thinkstock -
tavasz szavazás hőmérséklet időjárás tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig vette kezdetét a hideg, a Life.hu olvasói máris a tél végét várják.

Szó se róla, elkényeztetett bennünket az időjárás november első felében. Azonban, ahogy egyre lejjebb kúszott a hőmérő higanyszála, úgy kerültek a szekrény mélyére az átmeneti dzsekijeink, hogy átadják a helyet a meleg téli kabátjainknak. Múlt héten végérvényesen beköszöntött a tél – erről a Life.hu sem mulasztott tudósítani.

Forrás: Thinkstock

Azonban úgy tűnik, még alig kezdődött el a tél, máris mindenki a tavaszt várja: szavazásunkból egyértelműen kiderült, hogy a fagyos évszak nem tartozik a kedvencek közé, és az egyedüli ok, amiért várjátok, az a karácsony. Pedig a téli sportoknak, köztük a szabadtéri korcsolyázásnak éppen ez az időszak kedvez a leginkább: nagy korcsolyapálya-körképünket ide kattintva olvashatod.

Fokozatos lehűlés - te várod már a telet?

Nagyon nem, a tavaszt azonban annál inkább! - 38 %
Csak a karácsony miatt - 29 %
Nincs bajom vele, de a farkasordító hideget nem igazán - 17 %
Naná, ez a kedvenc évszakom - 15 %
Télen is tartsd a formád! 11+1 tipp, hogy ne hízz el a hideg időbenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/stohr-greta/20141030-greta-konyhaja-tippek-teli-elhizas-ellen.htmlTe is úgy érzed, hogy a tél közeledtével megnő az étvágyad, és ezt a mérleg is alátámasztja? Azzal semmi baj nincs, ha 1-2 kiló felszalad rád a hideg napok alatt, de a mértékletességre azért nem árt odafigyelni.Stőhr Gréta--Ellentétek vonzásában: ruhadarabok, amik a tél sztárjai lesznek 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141110-ruhadarabok-amik-a-tel-sztarjai-lesznek.htmlAkármennyire is imádjuk az idei ősz slágerdarabját, a poncsót, télen ez már sajnos nem elég a ruha fölé. De attól még, hogy hamarosan itt vannak a mínuszok, nem kell csökkennie a divat iránti szenvedélyednek - mutatunk is 4 olyan ruhadarabot, amik az idei szezon sztárjai lesznek. Trend--Nagy mézkérdés a tél előtt: igen vagy nem?http://www.life.hu/ez-zsir/20141101-mez-igen-vagy-nem-mikor-milyen-mezet-erdemes-vasarolni.htmlA hideg közeledtével egyre több forró italt, teát fogyasztunk, amit a torokfájós, náthás influenzaszezonban szívesen ízesítünk mézzel. Azonban mielőtt belevetnéd magad a nagy mézvásárlásba, jó, ha tudod, mire figyelj ezzel az édességgel kapcsolatban.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.