Íme, a bizonyíték, hogy csodák léteznek! Másfél év után került elő a kutya

Forrás: Facebook/Bichon Rescue -
kutya megtalálás csoda elveszett Bichon Havanese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de igaz! Másfél év után lett meg a kutyus gazdája.

Tudtad?

Már nem kell állatorvoshoz menned, hogy megtudd, kedvenced regisztrálva van-e. A részletekről ITTolvashatsz!

Csodás történetre bukkantunk a Facebookon. A Bichon Rescue csapat osztotta meg az alábbi megható posztot, amely reményt adhat a többi gazdinak is, akik elveszett blökijüket keresik még.

Forrás: Facebook/Bichon Rescue

„Ma délben telefonhívás érkezett, ez a kis tündér (lásd a fenti fotón!) tegnap egy családhoz csapódott Gyódon..magukkal vitték, orvoshoz mentek vele, chipet néztek benne...meg van a gazda, de a megtalálónak azt mondta, nincs kutyája!! Ekkor hívtak engem, hogy segítségemet kérjék..a Budai vámnál találkoztunk, átvettem a kutyust és usgyi....haza vittem Lilit {mert így hívják a kutyust} Hosszúheténybe, a családjához, ahonnan 2013. ...októberében szökött ki a nagymama mellett..keresték egy darabig, majd elfogadták a tényt, hogy nincs...másfél év telt el, ki tudja merre járt ez a kis csavargó?? Mindenesetre a gyerekek nagyon boldogok voltak, hogy előkerült!! Én pedig hálásan köszönöm Horváth Sándornak és kedves családjának, hogy nem hagyták a faluban egyedül, hanem gondját viselték!! Van tanulsága is a történetnek!! Több év után is haza kerülhet kedvencünk a kóborlásból, soha nem szabad feladni a reményt!"

Ez a nap sztorija: Naponta 35 km-t gyalogol a férfi munkába - Még egyszer sem hiányzott http://www.life.hu/news/20150203-10-dolog-amit-nem-tudtal-a-peniszrol.html Az 56 éves James Robertson minden nap 35 kilométert gyalogol, hogy eljuthasson a munkahelyére. Még egyszer sem hiányzott! News -- A ramlett az új omlett – Pofonegyszerű finomság pillanatok alatt! http://www.life.hu/news/20150203-a-ramlett-a-ramen-fuszerkeverekkel-keszult-omlett-receptje-david-chang-sztarszakacs-videojaval.html Rámen és omlett, egyenlő ramlett – ezt a nevet kapta a David Chang sztárszakács által készített különleges rántotta. News Origo Örökbe fogadhatod Grosics Gyula kutyáját http://www.life.hu/news/20150203-grosics-gyula-az-aranycsapat-kapusanak-kutyaja-fruzsi-gazdat-keres.html Az Aranycsapat kapusának lánya, Grosics Edina szeretné örökbe adni elhunyt édesapja, Grosics Gyula kutyusát, Fruzsit. News Origo Egy képen a legjobb színésznők: összeálltak az Oscar-jelöltek http://www.life.hu/news/20150203-reese-witherspoon-marion-cotillard-julianne-moore-rosamund-pike-es-felicity-jones-oscar-dijra.html A hétfő este az arany szobrocska jelöltjeiről szólt Beverly Hillsben: íme, a legjobb színésznők egy fotón! News Origo Milyen hosszú lesz a tél? Megjósolták a budapesti állatkert medvéi http://www.life.hu/news/20150202-medveles-a-budapesti-allatkertben-hosszu-lesz-a-tel.html Hosszú telet jósoltak az állatkerti barnamedvék a hétfő délelőtti medveárnyék-észlelésen a Fővárosi Állat- és Növénykertben. News -- Lezárták a Déli pályaudvart - több elővárosi vonatot töröltek http://www.life.hu/news/20150202-lezartak-a-deli-palyaudvart-tobb-elovarosi-vonatot-toroltek-hetfon.html A Déli pályaudvar lezárása miatt több elővárosi vonatot töröltek hétfőn. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.