Van élet a Szex és New York után! Sarah Jessica Parker új sorozatban tér vissza

Forrás: AFP/Mike Coppola -
Sarah Jessica Parker válás sorozat Thomas Haden Church HBO Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő új sorozatban tér vissza! Örvendetes, hogy a Szex és New York után, amiről már minden bőrt lehúztak, új szerepben adnak lehetőséget a hírességnek.

SJP, aki hétköznapi anyukaként is tud viselkedni, a Divorce, vagyis a Válás című sorozat főhőse lesz. A sorozat egy nőről szól, aki ráébred, hogy ideje átértékelnie az életét és a házasságát, majd kiderül, hogy a szakítás és az újrakezdés nehezebb, mint gondolta. Az HBO egyébként a következőket nyilatkozta a sorozatról a Huffington Postnak: „ez egy nagyon, nagyon hosszú válás története". Azért reméljük ennél több lesz benne. A színésznő partnerét Thomas Haden Church alakítja majd.

Forrás: AFP/Mike Coppola

10 szett, amiben egyszerűen imádtuk SJP-t

50 éves a világ egyik legstílusosabb színésznője, aki nem mellesleg az egyik legnépszerűbb tévés karakter megformálója is. A színésznő Carrie Bradshaw megformálójaként igazi ikon lett, de a való életben is imádja a divatot. Lássuk hát a legjobb szettjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.