Rekordot döntött a videó, melyben az Üvegtigris sztárja tanítja az újraélesztést

szórakoztató Herendi Gábor Országos Mentőszolgálat Országos Mentőszolgálat Alapítvány Csuja Imre werk videó Tartsd életben! nézettség rekord újraélesztés szívhalál humor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány újraélesztési kisfilmjét már közel másfél millióan látták. Nem véletlen, hiszen a Csuja Imre főszereplésével készült anyag a legszórakoztatóbb társadalmi célú videó, amit valaha láttunk.

Tudtad, hogy Magyarországon évente mintegy 25 000 ember esik a hirtelen szívhalál áldozatául? Az esetek 90%-ában felkészületlenségünk és félelmünk miatt meg sem próbálunk segíteni. Pedig van egy egyszerű módszer, amivel a mentők kiérkezéséig biztosítható az életben maradás esélye. Csak a mellkas nyomásával, levegőbefújás nélkül is lehet életet menteni! Ezt mutatja be az a jópofa videó, amit egyébként Herendi Gábor rendezett, a főszerepet pedig az Üvegtigris sztárja, Csuja Imre alakítja bravúrosan. Az alkotók mindannyian ingyen vállalták a felkérést.

A videó, ami két és fél hónapja debütált, közel jár a másfél milliós nézettséghez. A "Tartsd életben!" így mostanra minden idők legnagyobb internetes nézettséget elérő magyar társadalmi célú kisfilmje lett. Az alapítvány a nagy sikerre való tekintettel most egy werkfilmet is közzé tett a forgatásról.

A videó megerősítette azt a régi bölcsességet, hogy humorral bármilyen témát közel lehet vinni az emberekhez! Gratulálunk a készítőknek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.