Tragédia! Hároméves kisgyerek veszítette életét egy bevásárlóközpontban

halál kisgyerek tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt vasárnap egy zsolnai bevásárlóközpontban – fagerenda dőlt egy hároméves kisfiúra, aki a kórházba szállítás közben életét vesztette. 

Fagerenda zuhant vasárnap a Baumax zsolnai áruházában egy hároméves kisfiúra. A személyzet rögtön a segítségére rohant, elsősegélyben részesítették, és mentőt hívtak hozzá.

Forrás: Thinkstock

A kisgyermek ugyanakkor a kórházba szállítás közben életét vesztette - írja az Új Szó. A rendőrség belső ellenőrzést indított a vállalatnál, azt vizsgálják, hogyan történhetett meg a tragédia.

Kirúgták az X-Factor zsűritagját?http://www.life.hu/bulvar/20150511-louis-walsht-nem-rugta-ki-simon-cowell-a-brit-x-factor-zsurijebol.htmlA híresztelések szerint a brit tehetségkutató műsor rettegett zsűritagja, Simon Cowell volt az, aki kiadta Louis Walsh útját.TV + Bulvár--Megbukott Nigella Lawson amerikai főzőműsorahttp://www.life.hu/bulvar/20150510-nigella-lawson-amerikai-fozomusora-megbukott-es-lekerul-a-kepernyorol.htmlKét évad után levette a képernyőről Nigella Lawson The Taste című főzőműsorát az amerikai ABC csatorna, miután drasztikusan visszaesett a program nézettsége.TV + Bulvár--Új Zámbó Jimmy lemez jelenik meghttp://www.life.hu/bulvar/20150511-zambo-jimmy-enekesnek-hamarosan-uj-lemeze-jelenik-meg.htmlZámbó Jimmy eddig sosem hallhatott dalai kerültek elő, így hamarosan új lemeze jelenik meg.TV + Bulvár--Éden Adri és Berki Krisztián keményen osztotta egymást élő adásban http://www.life.hu/intim/20150510-eden-adri-es-berki-krisztian-kemenyen-osztotta-egymast-elo-adasban.htmlKeményen egymásnak esett az Éden Éjjel adásában Éden Adri és Berki Krisztián.Intim--Medveczky Ilona üvöltözött, Friderikusz Sándor elsírta magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150511-medveczky-ilona-uvoltozott-fridkerikusz-sandor-elsirta-magat.htmlKorábban már hírt adtunk róla, hogy nem volt könnyed a két népszerű hazai sztár első találkozása.TV + Bulvár--A szexbotrányok után végre révbe ért Szepesi Niki?http://www.life.hu/bulvar/20150511-szepesi-niki-a-szexbotranyairol-elhiresult-uszono-munkat-talalt-visszater-az-uszodaba.htmlÚgy tűnik, a szextitkait kiteregető Szepesi Niki élete nem a botrányoktól lesz ezentúl hangos. Az egykori válogatott úszó végre révbe ért?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.