Szomorú vagy? Bérelj luxus sírószobát!

Forrás: Thinkstock -
sírószoba luxus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tokiói hotelben olyan szobát bérelhet bárki, amit speciálisan sírásra fejlesztettek. Van ott minden, ami egy jó zokogáshoz kell. 

Milyen jó is lenne elzárkózni pár órára a világ elől, ha az ember kiborul, és sírni támad kedve! Ez bárki számára elérhető Tokióban, aki ki tud érte fizetni 83 dollárt, azaz nagyjából 23 ezer forintot.

Forrás: Thinkstock

A hotel luxus sírószobája nem csak egy egyszerű szoba, az igen borsos árhoz jár luxus papírzsepi, szomorú filmek, sminklemosó, és hogy senki ne tudja, hol töltötte a sírni vágyó az éjszakát, még szemmaszkot is kapnak a vendégek.

Miért hívogatta Erdélyi Mónikát Joshi Bharat? http://www.life.hu/news/20150511-erdelyi-monika-es-joshi-bharat-a-fem3-cafet-vezetik-majd-kozosen.html Általában a bölcs Joshi Bharat látja el tanácsokkal az embereket, de most állítólag neki volt szüksége útmutatásra. News Döbbenetes! Sorozatgyilkos vadászott a sztárfocistára http://www.life.hu/news/20150511-zlatan-ibrahimovic-focistat-akarta-megolni-a-sved-sorozatgyilkos-peter-mangs.html A híres focistára is vadászott a svéd sorozatgyilkos, Peter Mangs, akit meglepő dolog miatt haragított magára a svéd labdarúgó-válogatott és a francia Paris Saint-Germain sztárja. News -- Elhunyt Elizabeth Wilson, az Addams Family sztárja http://www.life.hu/news/20150511-elhunyt-elizabeth-wilson-a-diploma-elott-az-addams-family-es-a-kilenctol-otig-szinesznoje.html A színésznő halálhírét a The New York Timesnak erősítette meg egy közeli barátnője. News Origo Tragédia: meghalt a fiatal focista http://www.life.hu/news/20150511-tim-nicot-23-eves-belga-focista-elhunyt-szivrohamban.html Tim Nicot még szombaton a pályán kapott szívrohamot, és a szervezete ma feladta a küzdelmet. News Origo Hamar vége lesz a jó időnek: Használd ki! http://www.life.hu/news/20150509-idojaras-hamar-vege-lesz-a-jelenlegi-jo-idonek.html Időjárásunkat szombat délutánig egy gyenge köztes gerinc határozza meg, majd estefelé nyugat felől egy teknő közelíti meg térségünket. Az előbbi légköri objektum napos, csapadékmentes idővel jár, de a teknő közeledése egyre több gomolyfelhőt jelent majd: szombat délutántól záporok, zivatarok is kialakulhatnak. News Thinkstock 12 évesen hárommillió Instagram-követő és egybillió youtube-letöltés - Ki ez a lány? http://www.life.hu/news/20150510-maddie-ziegler-tancos-tizenket-eves-es-harommillio-instagram-kovetoje-van-es-egybillioan-toltottek.html Maddie Ziegler táncos még csak 12 éves és máris milliók rajonganak érte. Ki ez a lány és mégis: hogyan csinálja mindezt? News AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.