Kim Kardashian és David Duchovny bohócorral jótékonykodik

Forrás: Red Nose Day -
adomány orr pénz különkiadás kim kardashian bohóc David Duchovny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok híresség között Kim Kardashian és David Duchovny is csatlakozotta a „Red Nose Day” elnevezésű kezdeményezéshez, amellyel szegény gyermekeket támogatnak.

A jótékonysági kezdeményezéshez rengeteg amerikai híresség csatlakozott. Az általuk összegyűjtött pénz tizenkét szervezet között oszlik meg. A szervezetek mindegyike a szegény gyerekek és fiatalok segítésén dolgozik, vagyis védi testi épségüket, odafigyel az oktatásukra, és egészségügyi ellátásban részesíti őket.

Forrás: Red Nose Day

Tegnap három órás különkiadást adtak le az egyik amerikai tévécsatornán, ahol híres színészek és énekesek is szerepeltek, miközben adományokat gyűjtöttek.

Eva Mendes szelfivel gyűjt pénzt egy rákos kisfiúnak

Az énekesnő most szelfizett életében először, és ezt is nemes ügyért tette. A híresség, akinek nemrég született meg a kislánya, egy másfél éves rákos fiúnak gyűjt pénzt. Olvasd el a Life.hu cikkét!

3 millió forintot fizetett egy táskáért Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/news/20150520-leonardo-dicaprio-3-millio-forintert-vett-taskat-egy-aukcion-a-szegeny-gyerekek-javara.htmlA cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett aukciós gálán Leonardo DiCaprio is beszállt a licitháborúba. Végül 3 millió forintot fizetett ki egy kistáskáért.NewsOrigoÁtverte az egész világot a színésznő - Még a neve sem igazhttp://www.life.hu/news/20150521-rebel-wilson-hazudott-es-nem-mondott-igazat-neverol-korarol-gyermekkorarol-es-csaladjarol.htmlTovább szorongatja a sajtó a kerek formáiról elhíresült színésznőt, aki állítólag nem csupán nevéről, hanem gyermekkoráról és életkoráról is hazudott. Sőt, állítólag még vicces sem volt soha.News--Hat évet kapott a prostituált, aki túldrogozta a Google-főnököthttp://www.life.hu/news/20150520-hat-evet-kapott-a-prostitualt-aki-tuldrogozta-a-google-fonokot.htmlForrest Hays előkelő pozícióban dolgozott a Google-nél. A férfit a 27 éves Alix Catherine Tichelman ölte meg, de nem szándékosan. NewsThinkstockMit szólnál, ha láthatnád, hogy fog kinézni a párod öregen?http://www.life.hu/news/20150520-megnezhette-egy-par-hogy-fognak-kinezni-oregen.htmlEgy hamarosan házasodó szerelmespár tagjai megnézhették, hogy fognak kinézni tíz, húsz, harminc év múlva. Eldönthették, így is tetszeni fognak-e egymásnak. NewsOrigoBojkott a Trónok harca ellen? Kiakadtak a rajongók, támadják a sorozatot http://www.life.hu/news/20150520-a-tronok-harca-sorozat-rajongoi-kiakadtak-sansa-stark-megeroszakolasat-tartalmazo-jeleneten.htmlVilágszerte hatalmas népszerűségnek örvend a Trónok harca, így nem meglepő a felháborodás mértéke, amelyet a sorozat legutóbbi zárójelenete keltett. Vigyázat, spoiler következik!News--A lógó nyelvű kutyus az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20150519-a-logo-nyelvu-kutyus-a-cuki-zappa-az-internet-sztarja.htmlA cukiságnak már 30.000 Instagram követője van, pedig lóg a nyelve és olyan fura a szeme, de ez senki nem zavar.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.