A bolyhosfülű nyuszi az internet új sztárja

Forrás: Instagram/ Wally and Molly -
fotó fül Nyúl vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön Instagram oldala van a Wally nevű nyuszinak, aki vicces frizurája miatt lett az internetezők legújabb kedvence.

Wally 2014 júliusában született, és Massachusettsben él gazdájával, Mollyval. Különös ismertetőjegye a füle, ami nagy, szőrös és bolyhos. Ha szívesen nézegetnél még róla fotókat, itt rengeteget találsz!

Forrás: Instagram/ Wally and Molly

Ennyire cuki tacskókat még nem láttál! Mindenre képesek!http://www.life.hu/news/20150601-tacsko-kutyak-nagyon-cukik.htmlNem is gondolnád, hogy mennyi vicces helyzetbe keveredhet egy kicsike tacskó ebben a nagy világban.NewsOrigoA nap legcukibbja: Kicsi tacsi Mickey egérnek öltözvehttp://www.life.hu/news/20150605-video-cuki-tacsko-kutya-mickey-egernek-oltozve.htmlRábukkantuk a péntek délutánt kétségtelenül jobbá tevő videóra. NewsA nap cukiságai: ormányos medvék születtek Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150531-ormanyosmedvek-szulettek-szegeden.htmlNincs is jobb dolog vasárnap, mint megnézni néhány újszülött ormányos medvét.News--A nap videója - Ez már tényleg túl sok cukiság egyszerre!http://www.life.hu/news/20150528-a-vilag-legedesebb-allatos-videoja.htmlKiskutyákból és kiscicákból sosem elég! Egyetlen videóban annyi cukiságot halmoztak össze, hogy teljesen odavagyunk. NewsOrigoCukiság a köbön – gyermekek az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20150527-cukisag-a-kobon-igy-viselkednek-a-gyermekek-az-allatkertben.htmlA kicsik imádják, amikor az állatkertben kalandozhatnak, egy vicces videó pedig azt is megörökítette, hogyan teszik ezt.News--Napicuki! A saját házában neveli gazdája a bébi szamarathttp://www.life.hu/news/20150521-a-sajat-hazaban-neveli-gazdaja-a-bebi-szamarat-akihez-idonkent-a-lo-is-latogatast-tesz.htmlLisa Ginsberg annyira szereti a kis cuki szamarat, hogy a nappalijába is beengedi, sőt időnként még egy nagyobb látogató is benéz hozzájuk.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.