Beyoncé is Charlestonért imádkozik - Egész Hollywood megrendült az ámokfutó mészárlásán

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Solange Knowles részvétnyilvánítás mészárlás ámokfutás Taylor Swift Hillary Clinton közösségi oldal Hollywood tragédia Beyoncé áldozat John Legend Charleston (Dél-Karolina)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen 9 embert mészárolt le egy charlestoni templomban a 21 éves ámokfutó június 17-e éjjelén. Dylann Roof egy közös imádság után kezdett el lövöldözni, áldozatai afroamerikaiak voltak.

Az egész világ, köztük Hollywood hírességei is megrendülten fogadták a charlestoni tragédia hírét, néhányan közülük közösségi oldalukon fejezték ki döbbenetüket és részvétüket.

A charlestoni templom előtt virágokkal emlékeznek az áldozatokra Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Taylor Swift: „Leszállt a gépem, bekapcsoltam a telefonom, és összeszorult a szívem. Charleston... Elviselhetetlen vesztesége az ártatlan életeknek."

Solange Knowles: „Őszinte részvétem azoknak, akik elveszítettétek szeretteiteket Charlestonban. És az egész világnak."

Beyoncé: „A szívem a családokkal, a szeretteikkel és mindazokkal, akik érintettek voltak ebben az értelmetlen tragédiában. Nyugodjanak békében."

John Legend: „Charleston. Fáj a szívem."

Hillary Clinton: „Szívszorító hírek Charlestonból. Minden gondolatom és imám veletek van."

Susan Sarandon: „Borzalmasan kioltott ártatlan életek. Értelmetlen. Részvétem a családoknak."

Sajtóértesülések szerint ma tartják az elkövető kihallgatását - írta meg az Origo. Az ámokfutóról, aki számára nincs óvadék, bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.