Legalább ötven kislánnyal kegyetlenkedtek egy lányiskolában

Forrás: Thinkstock -
nemi erőszak erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A személyzet tagjai és idősebb bentlakók is rendszeresen rontottak meg fiatal lányokat egy bentlakásos iskolában. 

Eddig ötven nő állítja, megerőszakolták a bentlakásos iskolában gyerekkorában. Az ausztrál Parramatta Lányiskolában a személyzet rendszeresen megerőszakolta a tanulókat. Bedrogozták a lányokat, és ha kellett, büntették is őket, akár bezárással.

Forrás: Thinkstock

Sipos Pál esete

Éveken át molesztálta rábízott tanítványait a budapesti elitgimnázium tanára. Számos - azóta felnőtt - férfi és nő mesélte el saját élményeit Sipos Pál tanár úrral kapcsolatban, akit a róla szóló cikk szerzője álnéven csak S-nek emlegetett. A sokkoló történetet ITT elolvashatod, illetve arról is beszámolt a Life.hu, hogy nem Sipos Pál története az egyetlen iskolai molesztálás.

A nemi erőszak huszonnégy éven át tartott, az áldozatok évekig nem szólaltak meg az üggyel kapcsolatban. Néhány lányt hetekre, hónapokra elzártak a külvilágtól. Olyan áldozat is volt, aki teherbe esett zaklatójától.

Az ABC honlapja szerint sokszor begyógyszerezték a lányokat, hogy ne tudjanak védekezni a támadás elől. A megnevezett gyanúsítottak tagadják a történteket.

A tárgyalások jelenleg is folynak.

Hatalmas károkat okozott a vihar - Többen megsérültek és emberáldozatot is követelthttp://www.life.hu/news/20150709-ilyen-fennakadasokat-okozott-a-vihar.htmlFák dőltek ki, vezetékek rongálódtak meg, többen megsérültek, és egy halálos áldozatot is követelt a vihar július 8-án. Több helyen még csütörtökön is jelentős fennakadások várhatóak. News--Viharkár: Hajdú Péterék irodájára rádőlt egy fa - Facebook posztokban oktatják ki a műsorvezetőthttp://www.life.hu/news/20150709-vihar-hajdu-peterek-irodajara-radolt-egy-fa.htmlPusztító vihar söpört végi az országin tegnap. Fák dőltek ki, jégeső esett, a BKK járműveinek közlekedése is akadozott. A felhőszakadásban Hajdú Péter is pórul járt, és a következő posztot tette közzé. News--Ejha! Tündérmesébe varázsolt egy lányt Christiano Ronaldohttp://www.life.hu/news/20150708-christiano-ronaldo-talalta-meg-egy-lany-elveszett-telefonjat.htmlAz amerikai lánynak az volt a szerencsenapja, amikor elveszítette a telefonját, azt ugyanis maga Christiano Ronaldo találta meg – és ez még nem minden.News--Levágatta lábait, egymilliárd forintot remélt érte a nyírkátai férfihttp://www.life.hu/news/20150708-egymillio-forintert-vagatta-le-a-labat.htmlEgy 48 éves férfi több biztosítótársaságnál kötött biztosítást, hogy pénzhez juthasson, ha sérülést szenved. A súlyos sérülés pedig be is következett, de nem véletlenül. NewsAFPTömegverekedés volt a Nyugatinálhttp://www.life.hu/news/20150707-tomegverekedes-volt-a-nyugatinal.htmlNyolc embert állítottak elő a hajnali verekedés miatt a Nyugati pályaudvarnál.News--Bedrogozta, majd megerőszakolta áldozatát Bill Cosbyhttp://www.life.hu/news/20150707-bill-cosby-komikus-droggal-kabitotta-el-majd-eroszakolta-meg-aldozatat.htmlAz AP hírügynökség megszerezte a híres komikus megerőszakolásos ügyének dokumentumait.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.