Elhunyt anyja mobilja mentette meg a haláltól a kisfiút

Forrás: Wikipédia -
édesanya fénykép halál mobiltelefon család Új-Mexikó hőség tragédia nemzeti park seriff kirándulás édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogya Life.hu is megírta, egy háromtagú család kirándulni indult az új-mexikói White Sands Nemzeti Parkba, ám a szülők nem számoltak a 40 fokos, fehér homokon való túrázás nehézségeivel. Hála az anyának és az apának, a fiuk túlélte a tragédiát.

A Otero megyei seriffje, David Hunter korábban elmondta: a két szülő, David és Ornella Steiner, akikről a Mirror által közölt fényképet ide kattintva nézheted meg, valószínűleg minden korty víz után kettőt adtak 9 éves fiuknak, Enzónak. Azonban rengeteg múlott a hatóságokon is, akik először az 51 éves francia asszony holttestét találták meg.

A White Sands Nemzeti Park Forrás: Wikipédia
Folytatódik a brutális hőség: ma 37 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20150809-folytatodik-az-augusztusi-kanikula-mar-37-fok-is-lehet.htmlAz ország túlnyomó részén 25 és 29 fok közötti napi középhőmérsékletre kell számítani - jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsThinkstockHalálos baleset! Szelfizni akart, de felöklelte a bikahttp://www.life.hu/news/20150810-megolte-a-bika-a-szelfizo-ferfit-villaseca-de-la-sagra-varosaban.htmlÉppen szelfizni akart az a 32 éves férfi, aki az évente megrendezésre kerülő bikafuttatások újabb áldozata.News--Tragédia: medve ölte meg a turistát a világhírű nemzeti parkbanhttp://www.life.hu/news/20150809-medve-olte-meg-a-turistat-a-yellowstone-nemzeti-parkban.htmlPénteken találták meg az áldozat holttestét a Yellostone nemzeti parkban, akivel az eddigi vizsgálatok szerint egy nőstény grizzly és bocsa végezhetett.News--Gyász! Motorbalesetben halt meg Jonathan Ollivier táncoshttp://www.life.hu/news/20150810-motorbalesetben-halt-meg-jonathan-ollivier-tancos.htmlNéhány órával színpadra lépése előtt balesetezett Jonathan Ollivier. A profi táncos mindössze 38 éves volt.NewsOrigoTragédia! Fiatalon elhunyt a sztársportolóhttp://www.life.hu/news/20150804-fiatalon-elhunyt-a-sztarsportolo-chiara-pierobon.htmlUtazás közben rosszul lett, és hamarosan meghalt a 22 éves kerékpáros. NewsThinkstockEgy egész emeletet bérel a budapesti luxushotelben Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20150810-robbie-williams-egy-egesz-emeletet-berel-a-budapesti-luxushotelben.htmlAz idei Sziget egyik legnagyobb sztárja, Robbie Williams megérkezett Magyarországra, és beköltözött a budapesti luxushotelbe – egy egész emeletre.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.