Itt a lehűlés! Már csak órák kérdése és felveheted a pulóvered

Forrás: Thinkstock -
hidegfront kánikula lehűlés szeptember ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a hőségriadó, előbb az ország nyugati részére érkezik meg a hidegfront, később mindenhol előkerülhetnek a melegebb ruhadarabok. 

Az időkép azt írja, szerdán nyugati, északnyugati határainkat eléri az a lassan mozgó hidegfront, amely napokig meghatározza majd időjárásunkat. Nyugaton megnövekszik a felhőzet, és itt már zápor, zivatar is kialakulhat. Az ország más részein még sok lesz a napsütés. Csak estétől lehet felhős az ég, és alakulhat ki szórványosan zápor, zivatar - kivéve a keleti, délkeleti megyékben. A Dunántúlon megerősödik az északnyugati szél. Nyugaton, északnyugaton 25 és 28, máshol még 29 és 35 fok között alakul a csúcshőmérséklet, keleten, délkeleten lesz a legmelegebb.

A front várhatóan vasárnapra vonul át fölöttünk, így hétvégére országszerte jelentősen visszaesik a hőmérséklet, búcsút int a nyárias meleg.

Forrás: Thinkstock

Kiderült: egy kábel mentette meg Szacsvay László felesége életét http://www.life.hu/news/20150902-szacsvay-laszlo-a-nemzet-szinesze-felesege-kizuhant-az-ablakon-egy-kabel-menthette-meg-az-eletet.htmlA mai napiig tisztázatlan, miként zuhant ki az ablakon szombaton Szacsvay László felesége. Úgy tudni, az asszony egy kábernek köszönhetően élte túl a 15 méteres zuhanást. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMegölte babáját, majd hónapokig a kicsi testével élt együtt egy nőhttp://www.life.hu/news/20150901-megolte-babajat-majd-honapokig-a-kicsi-testevel-elt-egyutt-egy-no-christina-colantino.htmlLetartóztatták a huszonnyolc éves Christina Colantinót, aki megölte kisbabáját, majd hónapig együtt élt a holttesttel.NewsOrigoHalálra gázolt a HÉV egy nőt Szigetszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20150901-halalra-gazolt-a-hev-egy-not-szigetszentmikloson.htmlHalálra gázolt a HÉV egy nőt Szigetszentmiklóson, a Fürdő utcai átkelő közelében kedd délután - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Egy tinédzser fiú 3 éves korától zaklatott egy kislánythttp://www.life.hu/news/20150901-a-17-eves-jonathan-fleming-harom-eves-koratol-zaklatott-szexualisan-egy-kislanyt.htmlA 17 éves Jonathan Fleminget akkor vették őrizetbe, amikor a helyi vásárban egy 9 éves kislány társaságában turkált a gatyájában – írja a The Huffington Post. News--Már 66 éves Richard Gere, Hollywood legsármosabb színésze http://www.life.hu/news/20150901-richard-gere-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-es-66-eves-lett.htmlVannak férfiak, akiken nem fog az idő vasfoga, és a kor előrehaladtával csak még vonzóbbá válnak. Ilyen a ma 66. születésnapját ünneplő Richard Gere is, aki hollywoodi szívtipróként vonult be a történelembe.News--Elkerüli a szerencse a Schumacher családot: Újabb versenybalesetet szenvedett Mickhttp://www.life.hu/news/20150901-michael-schumacher-fia-mick-schumacher-ujabb-versenybalesetet-szenvedett.htmlMichael Schumacher 15 éves fia a Sachsenringen rendezett második verseny első körében ütközött össze két versenytársával.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.