Építőmunkásnak állt Vilmos herceg és öccse, Harry

Forrás: AFP/Phil Noble -
hadirokkant felújítás projekt háború építőmunkás otthon Vilmos herceg Manchester újjáépítés terv Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család két hercege egy igazán jó ügy miatt állt munkába a többi kőműves mellé Machesterben.

Vilmos és Harry herceg is csatlakozott ahhoz a projetkhez, amely során otthonokká alakítják Manchester elhagyott házait a világháborúban szolgált hadirokkantak és családjaik számára. A munkához mindketten kaptak egy-egy védősisakot, rajtuk a „William" és „Harry" nevekkel.

Forrás: AFP/Phil Noble

A The Big Build: Veteran's Special program keretében összesen 62 házat fognak felújítani, beleértve az utcaképet, a homlokzatokat, illetve egy oktatási és tanácsadási központot építése is szerepel a tervek között.

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

A brit trón sorban ötödik várományosa nemrég ünnepelte 31. születésnapját. A Life.hu ennek apropójából gyűjtött össze itt 10 olyan meglepő dolgot, amelyeket valószínűleg még sosem hallottál Harry hercegről.
Világhírű énekesnővel mulatott Vilmos herceg http://www.life.hu/intim/20150919-vilmos-herceg-joss-stone-exevel-mulatott.htmlFelszabadultan bulizott Vilmos herceg és az énekesnő, Joss Stone. Most egy Afrika megsegítéséért rendezett jótékonysági rendezvényen találkoztak. Intim--Szakított barátnőjével Katalin hercegné öccse, James Middletonhttp://www.life.hu/intim/20150924-james-middleton-katalin-hercegne-occse-szakitott-baratnojevel-es-ujra-szingli.htmlVéget ért a szerelem a hercegné 28 éves öccse és barátnője, Donna Air között. Intim--Erzsébet királynő miatt lett depressziós Katalin hercegné?http://www.life.hu/drlife/20150916-katalin-hercegne-depresszios-lett-erzsebet-kiralyno-miatt.htmlA legfrissebb képek alapján úgy tűnik, valami nem stimmel Katalin és Vilmos háza táján. A hírek szerint pedig ehhez nagy köze van a brit uralkodónőnek is.Dr. Life--Katalin hercegné kis híján megmutatta, mi van a szoknya alatthttp://www.life.hu/trend/20150921-katalin-hercegne-majdnem-kivillantotta-bugyijat.htmlEz közel volt! Nem sok hiányzott ahhoz, hogy hatalmas villantás történjen a hercegné egyik látogatása alatt. Trend--Ajjaj! Harry herceg füstöl, mint a gyárkéményhttp://www.life.hu/drlife/20150920-harry-herceg-dugiban-dohanyzott-a-szuletesnapi-bulijan.htmlAzt mindig is tudtuk, hogy a herceg nem veti meg a földi élvezeteket, most viszont az is kiderült, hogy a sportos Harry valójában úgy pöfékel, mint egy gyárkémény. Dr. Life--Ilyen még nem volt: a homofóbia ellen szólalt fel Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150922-vilmos-herceg-a-homofobia-ellen-szolalt-fel-egy-maganiskolaban-tett-latogatasakor.htmlA brit királyi család idáig igyekezett kerülni az LMBT közösségek egyenlőségének kérdését. A trón második várományosa, Vilmos herceg azonban egy iskolában tett látogatásakor hívta fel a figyelmet erre a fontos témára.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.