Ajjaj! Harry herceg füstöl, mint a gyárkémény

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
dohány dohányos cigarettásdoboz cigaretta Harry herceg
Azt mindig is tudtuk, hogy a herceg nem veti meg a földi élvezeteket, most viszont az is kiderült, hogy a  sportos Harry valójában úgy pöfékel, mint egy gyárkémény.  

Ahgyan arról korábban már beszámoltunk, a szülinapos herceg múlt héten Londonban, exbarátnőjével és népes baráti társaságukkal ünnepelte, hogy betöltötte a 31. életévét.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

Most azonban sokat mondó paparazzi fotók is előkerültek az eseményről, amelyeken a sokszor fekete bárányként emlegetett és botrányairól is híres Harry herceg úgy pöfékel, mint egy gyárkémény. Vajon mit szól ehhez Erzsébet királynő? A róla készült képeket itt tudod megtekinteni.

Örömhír! Már mankó nélkül is lábra tud állni Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20150920-manko-nelkul-kozlekedik-rekasi-karoly-a-balesete-utan.htmlHihetetlen mérföldkő következett be Rékasi Károly gyógyulásában. A színész ugyanis már képes mankó nélkül is lábra állni, és pár lépést megtenni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huDöbbenetes! Repesszel a fejében jött világra egy szír kisbabahttp://www.life.hu/drlife/20150920-repesszel-a-fejeben-jott-vilagra-a-szir-kisfiu-akit-megoperaltak.htmlCsászármetszéssel hozták világra azt a kisbabát, akinek anyja egy rakétatámadás során sebesült meg. A baba fejébe is beékelődött egy repeszdarab.Dr. LifeThinkstockÚjra kellett éleszteni egy francia férfit a Liszt Ferenc reptérenhttp://www.life.hu/drlife/20150920-ujra-kellett-eleszteni-egy-francia-ferfit-a-liszt-ferenc-repteren.htmlPéntek délután a reptér biztonsági őrei újraélesztettek egy férfit. Dr. LifeOrigoUtoljára villantotta meg pocakját Pirner Almahttp://www.life.hu/drlife/20150917-napokon-belul-megszulethet-pirner-alma-babaja.htmlNagy az izgalom: Pirner Alma kisbabája bármelyik nap megszülethet. A kicsit már mindketten tűkön ülve várják párjával, most pedig a születendő gyermek nevét is elárulták!Dr. Life--Súlyos tüdőbetegsége miatt kezelik kórházban Törőcsik Marithttp://www.life.hu/drlife/20150919-sulyos-tudobetegsege-bronchitis-miatt-kezelik-korhazban-torocsik-marit-a-nemzet-szineszet.htmlAhogy már hírt adtunk róla, Törőcsik Mari kórházban van. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a szokásos kontrollra ment, ám kiderült, tüdőproblémái miatt kérte a kivizsgálását. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzerencsétlen baleset! Csontját törte a Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/drlife/20150919--kevin-magnussen-eltorte-a-kezet-egy-biciklibalesetben.htmlNem utazott el csapatával Szingapúrba Kevin Magnussen, aki kedden eltörte a bal kezét egy kerékpárbalesetben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.