Egy tévéshow miatt bukott le az évek óta bújkáló erőszakoló

Forrás: Thinkstock -
lebukás tévéshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több nőt rabolt el és erőszakolt meg egy férfi, aki több mint 20 évig bújkált. Kedden rendőrkézre került.

Paul Jackson ellen 1990-ben emeltek vádat, mert nőket rabolt el és erőszakolt meg féltestvére segítségével. Tárgyalásra nem került sor, mert a két bűnöző eltűnt. Jackson féltestvére feladta magát, 108 év börtönt kapott, Jacksont pedig szeptember 29-én fogták el. A férfi bűntetteit a napokban a CNN The Hunt With John Walsh című műsorban mutatták be, amelyben Jackson áldozatai is megszólaltak.

Forrás: Thinkstock

Hála a műsornak, kattanhatott a bilincs Jackson kezén.

Hosszú órákon át kínozták társai a 17 éves lányt http://www.life.hu/news/20150930-summer-emu-gregg-17-eves-lanyt-hosszu-orakon-keresztul-kinoztak-baratai.htmlÜtlegelték, lánccal verték, majd arra kényszerítették, viselkedjen kutyaként. A 17 éves Summer 3 napon át feküdt kórházban sérülései miatt.NewsOrigoKiderült, mit tesz Erzsébet királynő, ha a férje előbb hal meg, mint őhttp://www.life.hu/news/20150930-kiderult-mit-tesz-erzsebet-kiralyno-ha-a-ferje-elobb-hal-meg-mint-o.htmlFülöp herceg és Erzsébet királynő már 68 éve házasok. A királynő életében a herceg volt az egyetlen férfi, így nagyon megviselné, ha meghalna. News--Mellrázós sportriporternőért őrül meg most az internethttp://www.life.hu/news/20150930-ava-fiora-sportriporterno-mellrazassal-koszon-el-nezoitol.htmlMeztelenkedés, sport és finom ételek - Ava Fiore tudja, mi vezet a világhírnév felé. NewsOrigoHajdúszoboszlón csapott le újra Repülős Gizihttp://www.life.hu/news/20150930-repulos-gizi-egy-hajduszoboszloi-ferfi-otthonat-probalta-kirabolni.htmlA sértett férfi elmondása szerint csak egy kávéra hagyta el otthonát, ahová visszatérve egy idős nőt talált a szekrényében kutatni. NewsOrigoDwayne Johnson kutyusát el kellett altatnihttp://www.life.hu/news/20150930-dwayne-johnson-kutyaja-mergezo-gombat-evett-igy-el-kellett-altatni.htmlA színész a hivatalos Instagram oldalán tett közzé azt a képet, melyen halott kis kedvence és ő látható. A francia bulldog mérgező gombát evett, mely következtében leállt a májműködése. NewsOrigoBővül a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150930-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-buntarsait-keresi-a-rendorseg.htmlKorántsem zárták még le a mulatósztár büntetőügyét, az ügyészség nem tagadta, hogy még bővülhet a gyanúsítottak köre. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.