7 éves kislány kapta ajándékba a világ legdrágább gyémántját

Forrás: Northfoto -
üzletember aukció hongkongi ajándék kislány drága gyűrű gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőkezű meglepetéssel kedveskedett gyermekének egy hongkongi üzletember.

Marilyn Monroe óta jól tudjuk, hogy minden lány legjobb barátnője a gyémánt. Valószínűleg tisztában volt ezzel az a hongkongi üzletember is, aki rögtön két gyémántgyűrűt is vett 7 éves kislányának ajándékba.

Forrás: Northfoto

A szerény meglepetés egyike a 12 karátos Blue Moon gyémánt, amelyért 48.4 millió dollárt (nagyjából 141 milliárd forintot) csengetett ki, a másik pedig egy 16 karátos, gyönyörű rózsaszínben pompázó kő, amely a vásárlást követően a Sweet Josephine nevet kapta, és 28.5 millió dollárt fizetett érte (nagyjából 82 milliárd forintot). Nem semmi!

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

Amilyen jó a viszony a nők és az ékszerek között, olyan nehezen jönnek ki egymással a pasik és a gyémántok: gyakran gigantikus összegeket emésztenek fel. A Life.hu itt járt utána, kik voltak azok a gavallérok, akik nem bántak egész vagyonokat áldozni szerelmük megpecsételésére.
Ryan Gosling megkérte Eva Mendes kezét? Hatalmas smaragdgyűrűt villantott a színésznőhttp://www.life.hu/intim/20150826-eva-mendes-szineszno-eljegyzesi-gyurut-villantott.htmlEz ám a drágakő! A színésznő Instagram-oldalán dicsekedett el diszkréten csodaszép gyűrűjével. Vajon ez AZ a gyűrű?IntimOrigoEz elég bizarr! Gyémántot távolítottak el egy drágakőtolvaj vastagbeléből Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20150913-gyemantot-tavolitottak-el-egy-dragakotolvaj-vastagbelebol-thaifoldon.htmlLenyelve próbált meg kicsempészni Thaiföldről egy ellopott gyémántot egy kínai nő, de a videokamera és a röntgen lebuktatta, és a 10 millió bahtot (76,6 millió forint) drágakövet kolonoszkópia útján sikerült hamar visszaszerezni.NewsThinkstockGyűrű helyett bikakarika? - Hódít az eljegyzési piercinghttp://www.life.hu/trend/20151008-hodit-az-eljegyzesi-piercing.htmlAz eljegyzési gyűrűk gyönyörűek, az eljegyzési tetkók egy életre szólnak, és menők, ráadásul itt van az új őrület is, az eljegyzési piercing. TrendThinkstockÍgy magyarázkodott Vajna Timi a Valentin-napi gyémántja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20150224-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-a-valentin-napi-gyemantja-miatt-magyarazkodott-a-tv2-aktiv.htmlVajna Tímea már belátta, nem fogalmazta meg túl szerencsésen a Valentin-napi gyémántos jókívánságát, ami balul sült el és hatalmas felháborodást keltett.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEgyre tovább gyűrűzik a hazai élelmiszerbotrányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151111-elelmiszerbotrany-tobb-tiz-tonna-por-alapu-termekek-toltelekek-visszahivasa.htmlKét hete robbant a hír: több mint 50 tonna, lejárt szavatosságú cukrászati alapanyagot találtak Budapesten. Azóta kiderült, hogy egyre többen érintettek az ügyben, felmerült jó néhány ismert ember neve is a céggel kapcsolatban. Hatalmas élelmiszerbotrány, netán csak valaki felfújja a dolgot? És ki törődik a fogyasztókkal? Ennek járt utána a Life.hu. Ez Zsír!ThinkstockTöbbmilliós gyémántot akasztottak Sarka Kata és Kulcsár Edina nyakába Monte-Carlóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-tobb-millios-gyemantot-akasztottak-sarka-kata-es-kulcsar-edina-nyakaba-monte-carloban.htmlÉlményekkel teli tért haza Monte-Carlóból Sarka Kata és Kulcsár Edina, akik mindketten többször is feltűntek a kifutón a lovaspóló-világbajnokság divatbemutatóval összekötött gálaestjén. A többmilliós ékszerek viszont ott maradtak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.