Többmilliós gyémántot akasztottak Sarka Kata és Kulcsár Edina nyakába Monte-Carlóban

Forrás: Facebook -
Sarka Kata Monte Carlo Kulcsár Edina gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élményekkel teli tért haza Monte-Carlóból Sarka Kata és Kulcsár Edina, akik mindketten többször is feltűntek a kifutón a lovaspóló-világbajnokság divatbemutatóval összekötött gálaestjén. A többmilliós ékszerek viszont ott maradtak.

A világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina modellkarrierje során már megfordult néhány exkluzív helyen, de amit Monte-Carlóban látott és tapasztalt, azon még ő is meglepődött. És nem csak a külsőségekre gondolt.

Kulcsár Edina és Sarka Kata Monte-Carlóban Forrás: Facebook

„Sajnos csak három napot töltöttünk a miniállamban, ahol mindenki mosolyog a másikra, az emberek kedvesek egymással. Látszott rajtuk a kiegyensúlyozottság, boldogság, és persze a jólét. Itt nem hordják fent az orrukat a gazdagok sem. Albert herceg jó barátja, akit sofőr szokott furikázni, személyesen jött értünk egy Rolls-Royce-szal a reptérre, és csodálatos szállodába szállított. Ennyire közelről még nem láttam ilyen luxust. Kirándultunk Cannes-ba, fürödtünk a tengerben. Vasárnap este pedig konzulok, miniszterek, hercegek és gyémántkereskedők között mutattuk be a magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit, egy gyönyörű strandon, ahol 30-40 asztalnál foglaltak helyet az előkelőségek. Sajnos nem láttuk Albert herceget" – mesélte lelkesen Edina, akit mindenhol fotóztak, sőt megtapsolták, amikor a kifutón mint Európa legszebb lányát mutatták be.

A fogadáson egy gyémántkereskedő észlelte, hogy Katával a saját ékszereinket viseljük. Az üzletember megdicsért minket, majd felajánlotta a méregdrága ékszereit. Hatalmas köves gyűrűt kaptam, és több száz karátos gyémántok, igazgyöngyök kerültek a nyakunkba aznap este. És nem állt mellettünk biztonsági őr!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.