Ryan Gosling megkérte Eva Mendes kezét? Hatalmas smaragdgyűrűt villantott a színésznő

Forrás: Instagram/Eva Mendes -
drágakő Ryan Gosling házasság Eva Mendes eljegyzés smaragd gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez ám a drágakő! A színésznő Instagram-oldalán dicsekedett el diszkréten csodaszép gyűrűjével. Vajon ez AZ a gyűrű?

4 együtt töltött év és egy közös gyerek után a jelek szerint nagy lépésre szánta el magát (végre!) Hollywood legdögösebb sztárpárja, Eva Mendes és Ryan Gosling.

Forrás: Instagram/Eva Mendes

A 41 éves színésznő, akinek tavaly született meg kislánya, Esmeralda Amada, képmegosztó oldalán villantotta meg mutatós smaragdkövét, amelyet bizony éppen azon az ujján hord, ahol eljegyzésük zálogát viselik a nők. A Daily Mail becslései szerint legalább hatkarátos lehet a csodaszép gyűrű. Úgy tűnik, ezt a gyűrűt már nem titkolja annyira, mint annak idején a terhességét...

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

"A gyémántok a lányok legjobb barátai!" - énekelte Marilyn Monroe a Szőkék előnyben című filmben. Ám amilyen jó a viszony a nők és az ékszerek között, olyan nehezen jönnek ki egymással a pasik és a gyémántok: gyakran gigantikus összegeket emésztenek fel. A Life.hu ITT járt utána, kik voltak azok a gavallérok, akik nem sajnáltak egész vagyonokat áldozni szerelmük megpecsételésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.