Cheryl Cole exférje egy szexi modell oldalán találta a boldogságot

Forrás: AFP -
modell terhesség énekesnő Cheryl Cole exférj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő még 2010-ben vált el akkori férjétől, az AS Roma sztárjától, Ashley Cole-tól. A férfi eddig kereste a boldogságot, pár hónap múlva pedig apa lesz! 

A futballista egy olasz modell, Sharon Canu oldalán találta meg a boldogságot, akivel márciusra várják első közös gyermeküket.

Forrás: AFP/Ben Stanstall

Ashley egy tengerentúli lapnak azt nyilatkozta, hogy amikor megtudta, hogy szerelme várandós, majd kiugrott a bőréből - írja a Daily Mail.

A nagy mell önmagában már Jolly Joker? Fókuszban a derék és a csípőhttp://www.life.hu/intim/20151214-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-fokuszban-a-derek-es-a-csipo-a-nagy-mell-onmagaban-jolly-joker.htmlVan, aki a mérlegre esküszik, és van, aki néhány edzés után bizakodva kapja elő a mérőszalagot (sikerült-e lefaragni a derék–csípő–comb–egyéb problémáshely-körfogatból), megint mások pedig számok helyett a tükör(képük)nek hisznek. Igen, mi, nők, időről időre akkor is megejtjük ezt a procedúrát, ha épp nem fogyókúrázunk vadul. De vajon milyen alkatú nőket találnak vonzónak a férfiak? IntimThinkstockIlyen irigylésre méltó párt még nem láttunk - Vitorlással járják a világothttp://www.life.hu/intim/20151214-vitorlaval-jarja-a-vilagot-egy-jegyespar-szerenyen-elnek-de-meses-helyeken-szallnak-meg.htmlCharlie Smith és vőlegénye nem nevezhető egy mindennapi párnak. Pár hónapja úgy döntöttek, hogy kilépnek a megszokott mókuskerékből, és utazgatni fognak. IntimOrigoHoppá! Dukai Regina befotózott combjai közéhttp://www.life.hu/intim/20151214-dukai-regina-befotozott-combjai-koze-instagram-oldalan.htmlEgy nagyon szexi képen mutatta meg irigylésre méltó combjait Dukai Regina. Intim--Larion Zoé angyalszárnyakban pucérkodotthttp://www.life.hu/intim/20151214-larion-zoe-modell-muller-attila-musorvezeto-kedvese-mellvillantos-mikulaslany-lett.htmlA modell igazi férfivadító szettben pózolt, amiből a melleit is kivillantotta – ezek szerint kedvesének, Müller Attilának nem virgácsot hozott a Télapó. Intim--A legjobb karácsonyi jelmezbe öltöztetett mellekhttp://www.life.hu/intim/20151213-karacsonyi-jelmezbe-oltoztetett-mellek.htmlMég nem tudod, mit vegyél fel az ünnepeken? Mutatunk pár tippet a bátrabbaknak. De azért ne a nagyi előtt! IntimOrigoPornószínésznők tanítják a jó orális szex titkáthttp://www.life.hu/intim/20151213-pornoszinesznok-tanitanak-ferfiakat-arra-hogyan-kell-jol-csinalni-az-oralis-szexet.htmlA gyakorlat teszi a mestert: négy felnőttfilmes hogy okítja a földi halandókat, hogyan kell igazán jól csinálni az orális szexet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.