A hosszú élet titka a világ legidősebb embereitől

idős kor hosszú élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York Times tett közzé egy videót, amelyen magas kort megélő emberek elárulják, a hosszú élet titkát. 

A jóval nyolcvan feletti emberek "titkait" persze mi is tudjuk, igaz, ezeket az életvezetési tanácsokat nem olyan könnyű betartani. A videó szereplői egyébként az alábbiakat tanácsolják: "Lépj tovább!", "Maradj hűséges!", "Egyél jókat!", "Figyelj oda másokra!", "Kelj fel minden nap és öltözz fel!", "Legyél kíváncsi!", "Legyen egy szenvedélyed!", "Mosolyogj!".
A felvétel nem is az idős emberek tanácsaitól megdöbbentő, sokkal inkább attól, hogy mindannyian évtizedeket letagadhatnának korukból és sugárzik belőlük az életöröm.

The Wisdom of the Aged

The secret to a long life, from those who’ve lived them. http://nyti.ms/1kjM9SU

Szerző: The New York Times, 2015. december 25.
Névnapi köszöntők idegesítették fel Vágó Istvánthttp://www.life.hu/news/20151227-nevnapi-koszontok-idegesitettek-fel-vago-istvant-a-facebookon.htmlAz egykori televíziós nem kér az "ömlesztett" jókívánságokból. News--Újabb tornádó pusztított az Egyesült Államokban, többen meghaltak http://www.life.hu/news/20151227-ujabb-tornado-pusztitott-az-egyesult-allamokban-tobben-meghaltak.html A déli Texas államban helyi idő szerint szombat délután: a forgószél nyolc ember életét oltotta ki, több tucat lakóházat döntött romba vagy rongált meg. A helyi média híradásai szerint a tornádó Dallasban, illetve Farmersville és Garland városokban, valamint Collin megyében okozott károkat. Nem kizárt, hogy emberek vannak az összedőlt épületek romjai alatt.News--Miss Universe üzent a szépségverseny "nagy vesztesének"http://www.life.hu/news/20151227-miss-universe-2015-valodi-gyoztese-a-26-eves-pia-alonzo-wurtzbach-uzent-ariadna-gutierreznek-a.htmlAhogy megírtuk, kínos baki csúszott a Miss Universe világversenyébe. A műsorvezető hibájából adódóan, először nem a győztes lány fejére került a korona. News--Balhé! Schumacher felesége eltiltotta férjétől egykori menedzseréthttp://www.life.hu/news/20151226-michael-schumacher-felesege-eltiltotta-ferjetol-egykori-menedzseret.htmlWilli Weber, Schumacher egykori menedzsere nagyban hozzájárult a pilóta sikereihez, azonban állítólag a Forma-1-es legenda felesége, Corinna megtiltotta, hogy meglátogassa Schumit.News--Büszkeség! Hosszú Katinka az év legjobb sportolói között vanhttp://www.life.hu/news/20151226-hosszu-katinka-az-ev-legjobb-sportoloi-kozott-van.htmlAz európai hírügynökségek szavazásán a kilencedik helyet szerezte meg Hosszú Katinka. A képzeletbeli dobogó legfelső fokára Djokovic állhat.NewsAFPEltűnt egy két éves kisfiú a hatvani otthonából http://www.life.hu/news/20151223-eltunt-egy-gyermek-a-ket-eves-tamas-az-otthonabol-setalt-el-mar-keresik.htmlA rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható 2 éves gyermek eltűnése ügyében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.