Miss Universe üzent a szépségverseny "nagy vesztesének"

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
győztes Twitter szépségkirálynő Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kínos baki csúszott a Miss Universe világversenyébe. A műsorvezető hibájából adódóan, először nem a győztes lány fejére került a korona. 

Előbb Miss Kolumbiát hirdették ki győztesnek, majd két percre rá a zavarodott, feszengő műsorvezető közölte, hogy ő csak egy udvarhölgy, a valódi győztes Fülöp-szigetek küldötte. Most a Miss Universe 2015 valódi győztese, a 26 éves Pia Alonzo Wurtzbach üzent Ariadna Gutiérreznek a Twitteren.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

"Ariadna, te egy csodálatos nő vagy, és mi most már örökké össze vagyunk kötve. Az elmúlt három hétben, amióta együtt vagyunk, láttam, mennyire erős és szép vagy belülről és kívülről egyaránt. Méltósággal képviselted országodat, és tudom, milyen büszke lehet rád most mindenki. A sorsnak tervei vannak veled" – írta neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.