Névnapi köszöntők idegesítették fel Vágó Istvánt

Forrás: MTI/Kallos Bea -
névnap Vágó István Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori televíziós nem kér az "ömlesztett" jókívánságokból. 

"De most tényleg, ki vezette be ezt a szörnyű szokást a FB-on? És ha nem kapcsolom ki az értesítéseket, minden érintett „köszönöm”-jét külön meg kellene néznem? És ha nem is ma van a névnapom? És ha nem is tartom egyáltalán??? Brrrrrrrrrrrrrr...! Ez ma a sokadik: „Boldog névnapot kívánok! ...István" - posztolta véleményét a kvízprofesszor, amelyet ismerősei kommenteltek is.

Van, aki azt javasolja Istvánnak, kapcsolja ki azt a Facebook-funkciót, amelyben meg lehet jelölni, más szerint pedig inkább örülnie kellene, hogy gondolnak rá.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Újabb tornádó pusztított az Egyesült Államokban, többen meghaltak http://www.life.hu/news/20151227-ujabb-tornado-pusztitott-az-egyesult-allamokban-tobben-meghaltak.html A déli Texas államban helyi idő szerint szombat délután: a forgószél nyolc ember életét oltotta ki, több tucat lakóházat döntött romba vagy rongált meg. A helyi média híradásai szerint a tornádó Dallasban, illetve Farmersville és Garland városokban, valamint Collin megyében okozott károkat. Nem kizárt, hogy emberek vannak az összedőlt épületek romjai alatt.News--Miss Universe üzent a szépségverseny "nagy vesztesének"http://www.life.hu/news/20151227-miss-universe-2015-valodi-gyoztese-a-26-eves-pia-alonzo-wurtzbach-uzent-ariadna-gutierreznek-a.htmlAhogy megírtuk, kínos baki csúszott a Miss Universe világversenyébe. A műsorvezető hibájából adódóan, először nem a győztes lány fejére került a korona. News--Balhé! Schumacher felesége eltiltotta férjétől egykori menedzseréthttp://www.life.hu/news/20151226-michael-schumacher-felesege-eltiltotta-ferjetol-egykori-menedzseret.htmlWilli Weber, Schumacher egykori menedzsere nagyban hozzájárult a pilóta sikereihez, azonban állítólag a Forma-1-es legenda felesége, Corinna megtiltotta, hogy meglátogassa Schumit.News--Síneken gyalogló embereket gázolt el a vonathttp://www.life.hu/news/20151226-sineket-gyaloglo-embereket-gazolt-el-a-vonat.htmlHalálra gázolt két férfit egy személyvonat Csorna és Szil között szombaton, karácsony második napján. News--Havat hozhat az újévhttp://www.life.hu/news/20151226-januar-elso-heteben-havazhat.htmlBár a karácsony nem volt fehér, van remény arra, hogy hamarosan hógolyózhassunk egyet.NewsThinkstockEltűnt egy két éves kisfiú a hatvani otthonából http://www.life.hu/news/20151223-eltunt-egy-gyermek-a-ket-eves-tamas-az-otthonabol-setalt-el-mar-keresik.htmlA rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható 2 éves gyermek eltűnése ügyében. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.