Nem ilyen címzésre számított az édesanya, aki Down-szindrómás gyermeke miatt panaszkodott

Forrás: Thinkstock -
név panasz helyi önkormányzat levél Down-szindróma válasz megszólítás hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínos: Mrs. Down-nak szólították a válaszlevélben azt az édesanyát, aki Down-szindrómás gyermeke miatt panaszt nyújtott be a helyi önkormányzatnak.

Lisa Masters Down-szindrómás lánya, Rebekah miatt fordult a helyi önkormányzathoz segítségért. A kórházi adománygyűjtő menedzserként dolgozó édesanya azért kereste meg a szervezetet, mert először figyelmen kívül hagyták javaslatát 18 éves lánya 4 hetes pihenését illetően.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock
Schumacherről beszélt a Forma-1-es pilóta menedzserehttp://www.life.hu/news/20160217-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilotarol-beszelt-menedzsere-sabine-kehm.htmlA német autóversenyzőt továbbra is a Genfi-tónál lévő otthonában ápolja egy teljes orvosi csapat. News--Két fuvar között egy emberölés – Lelepleződött a tömeggyilkos Uber-sofőrhttp://www.life.hu/news/20160222-letartoztattak-a-kalamazoo-i-tomeggyilkos-uber-sofort-jason-daltont.htmlÖsszesen 6 emberrel végzett a kalamazoo-i Uber-sofőr, akit a rendőrségnek nemrég sikerült kézre kerítenie. News--Mit árul el rólad a kedvenc borod? Most megtudhatodhttp://www.life.hu/news/20160219-mit-arul-el-rolad-a-kedvenc-borfajtad-most-megtudhatod.htmlRozé, cabernet vagy chardonnay – a kedvenc borod többet mondd rólad, mint hinnéd.News--Mit árul el rólad a kedvenc borod? Most megtudhatodhttp://www.life.hu/news/20160219-mit-arul-el-rolad-a-kedvenc-borfajtad-most-megtudhatod.htmlRozé, cabernet vagy chardonnay – a kedvenc borod többet mondd rólad, mint hinnéd.News--Íme, Mark Zuckerberg válasza Kanye Westnek, miután egymilliárd dollárt kért tőlehttp://www.life.hu/news/20160218-mark-zuckerberg-facebook-alapito-valasza-kanye-west-rappernek-miutan-1-milliardot-kert-tole.htmlKanye West néhány nappal ezelőtt Twitteren üzent a Facebook alapítójának, Mark Zuckerbergnek, hogy támogassa tevékenységét 1 milliárd dollárral. Íme, Zuckerberg ütős válasza a kérésre. NewsAFPÚjságírónak állt Katalin hercegné: A The Huffington Postnak blogolhttp://www.life.hu/news/20160217-katalin-hercegne-egy-napra-internetes-ujsagiro-lett.htmlHa csak egy napra is, de Katalin hercegné belekóstolhatott abba, hogyan is zajlik a munka a világ egyik legismertebb és legnagyobb internetes oldalánál, mi több, még egy blogbejegyzést is írt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.